Nowy Temab
Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 767 z 900
Wiedziałem, że mi to zarzucisz
.No co Ty, ja nie lubię metalu ;D. Zresztą, to nie Białoruś
.Taka prawda, przecież nie mogę grać i jednocześnie być dla siebie groupie, rzucać stanikami etc.
.Znów czuję wewnętrzny niepokój
.Wewnętrzny niepokój przeradza się w czarną panikę
. Masz natychmiast nie pamiętać! ;DU, czuję ten zdecydowany ton :boisie:
.nie mogłam się powstrzymać :D
niech lepiej nie słucha
Konto usunięte: Taka prawda, przecież nie mogę grać i jednocześnie być dla siebie groupie, rzucać stanikami etc. .
my będziemy Twoimi groupies, ale musisz się podszkolić :D
Konto usunięte: Wewnętrzny niepokój przeradza się w czarną panikę . Masz natychmiast nie pamiętać! ;D
Ahahah, biedny Marcin
pamięętam
i zauważ te 3 wykrzykniki

Niestety, pudło!
.Nie obiecuj nie obiecuj, bo naprawdę zacznę znów grać na poważnie
.Zgiń, przepadnij! Powinni Cię skazać na jakąś kolonię karną w Afganie czy gdzieś
.No właśnie to one mnie przeraziły tak :D
Moja tolerancja kończy się tam, gdzie zaczyna się infantylność prezentowania "czegoś" przez drugiego człowieka, poza takimi sytuacjami toleruję właściwie większość osób
.Dobrze, spiszemy wstępną umowę i zaczynam grać
.Ej! I tak poszedłem Ci na rękę, w Afganie Cieplej niż w Ojmiakonie! ;D
Konto usunięte: Moja tolerancja kończy się tam, gdzie zaczyna się infantylność prezentowania "czegoś" przez drugiego człowieka, poza takimi sytuacjami toleruję właściwie większość osób .
cieszy mnie to bardzo
a zwłaszcza, że nie jesteś rasistą :Dohoho udokumentowania się domaga
ale tam nie będę mogła słuchać Twoich koncertów, odpada!

Podchodzę raczej zdroworozsądkowo do tego tematu, ale to nie miejsce na takie dyskusyje
. Rasistą nie bylem i nie będę :)No raczej! I w punktach ma być wypisane, kiedy rzucacie staniki, kiedy ma być pisk etc.
. Każę Ci przydzielić jurtę z internetem, na yt sobie zobaczysz
.Konto usunięte: Podchodzę raczej zdroworozsądkowo do tego tematu, ale to nie miejsce na takie dyskusyje . Rasistą nie bylem i nie będę :)
z czyste ciekawości spytam gdzie jest miejsce? :D
teraz zarzuce ciekawostką!
mój poprzedni pies wabił się murzyn
:DKonto usunięte: No raczej! I w punktach ma być wypisane, kiedy rzucacie staniki, kiedy ma być pisk etc. .
haha, ojej
jak zaśpiewasz to będzie pisk, ale mało pochlebny raczej
to weź mi chociaż rudą do towarzystwa daj
a nie, przecież będę miała internet, forum fotki załatwi mi problem z kontaktami międzyludzkimi

Na takie dyskusje? Na pewno nie na muzycznym forum, bo żeby kwestię wyjaśnić, musiałbym się powymądrzać i sięgać głęboko do historii, czego robić nie chcę, bo świata tym nie zbawię ;p.
Ahahahahah
, mój kot tak ma na imię (chyba)
.Jak te baby czasem błądzą, obecnie chyba lepiej śpiewam niż gram
.Przestań! Ją lubię!
.Konto usunięte: a nie, przecież będę miała internet, forum fotki załatwi mi problem z kontaktami międzyludzkimi
No dobra, żebyś nie była samotna, dorzucę ze dwie kozy albo wielbłądy :D.
Konto usunięte: Na takie dyskusje? Na pewno nie na muzycznym forum, bo żeby kwestię wyjaśnić, musiałbym się powymądrzać i sięgać głęboko do historii, czego robić nie chcę, bo świata tym nie zbawię ;p.
tak, tak, napisz po prostu, ze nie zrozumiem
wszystkie psy u mnie w rodzinie to były murzyny
haha, coś Ty!
chcęęęęę to usłyszęć, plis :Dno wiesz, no wiesz
chyba się pogniewamy :( :Doj proszzz mam jakąś traumę z półkolonii kiedy wielbłąd prawie usiadł na kolegę

Zupełnie nie to miałem na myśli! Po prostu ja nie potrafię się zwięźle wypowiadać na takie tematy i usnęłabyś ze znudzenia :D.
Rasizm!
.Są granice pewnego dobrego smaku, wysłanie mnie, śpiewającego, komukolwiek, przekracza tę granicę jak Armia Czerwona w 44 roku Bug, z wielkim hukiem ;D.
Nie gniewajcie się, koleżanki nie powinny się gniewać na siebie!
;D.Borze..to trochę taka..gówniana sytuacja by była
.Konto usunięte: Zupełnie nie to miałem na myśli! Po prostu ja nie potrafię się zwięźle wypowiadać na takie tematy i usnęłabyś ze znudzenia :D.
chyba ze zmęczenia po przeczytaniu
:Dskąd
wcale nie były wykorzystywane!
Konto usunięte: Są granice pewnego dobrego smaku, wysłanie mnie, śpiewającego, komukolwiek, przekracza tę granicę jak Armia Czerwona w 44 roku Bug, z wielkim hukiem ;D.
ale podobno dobrze śpiewasz, więc czego się wstydzisz!
nie mozemy być Twoimi groupies jeśli nie poznamy Twej twórczości! :Dha ha ha!
zabieram Ci Gośkę, bo tak
dosadnie, ale trafnie ujęte

I z tego i tego, podejrzewam ;P.
A no pewnie, nie smakowałyby tak dobrze
.Konto usunięte: ale podobno dobrze śpiewasz, więc czego się wstydzisz! nie mozemy być Twoimi groupies jeśli nie poznamy Twej twórczości! :D
Ha! I tutaj jest pewna logiczna pułapka, śpiewam lepiej niż gram, skoro gram źle, a śpiewam trochę lepiej niż gram, to również nie jest to pułap chmur, a raczej krzewinek w babcinym ogródku
.No dobra, w takim razie zsyłam Cię na Malediwy
.Idę Asia! Jutro szkoła
.z tego drugiego nie sądzę :D
idź bo wiesz co!!!
Konto usunięte: Ha! I tutaj jest pewna logiczna pułapka, śpiewam lepiej niż gram, skoro gram źle, a śpiewam trochę lepiej niż gram, to również nie jest to pułap chmur, a raczej krzewinek w babcinym ogródku .
Ty twierdzisz, że grasz źle co niekoniecznie musi się zgadzać z rzeczywistością
co za wredna istota
jutro czyli w poniedziałek
cała niedziela przed Tobą! :Dcześć :D