Macie coś przeciwko lesbijką, gejom i biseksualnym?
lista tematów
orientacja strona 2 z 2
a będziesz w stanie unieszczęśliwić własnego syna i zabronić mu ? czy tam dać wybór ja- on? daj spokój :)
Problem polega na tym że płeć męska toleruje tylko lezbijki bo to kobiety i to ich jara, a jak zobaczą już gejów to jest dla nich braza wstyd itp, i się wkurzają i wychodzą z tego nie przyjemności
Konto usunięte: Problem polega na tym że płeć męska toleruje tylko lezbijki bo to kobiety i to ich jara, a jak zobaczą już gejów to jest dla nich braza wstyd itp, i się wkurzają i wychodzą z tego nie przyjemności
Chyba nie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić, że moglibyśmy spotykać się z facetem, ba! co więcej uprawiać z nim seks czy się całować.
Co do ich ogólnego istnienia, nie mam nic przeciwko, tylko obnoszenia się z tym nie umiem zrozumieć ;>
Zresztą, obnoszenia się ze związkiem 'standardowym', heteroseksualnym też nie lubię.
Btw, podobno facetów pociągają całujące się dziewczyny, to prawda?
Kiedyś w rozmowie kumple mi się zwierzyli :D
pewnie jestes gejem i zapytales ogolnikowo o reakcję ludzi bo bales sie przyznać na początku bo nie wiedziales jaka bedzie reakcja.
co do tematu to na gejow,lesby,transów mam wyebane wprost proporcjonalnie jak na religię. jesli nie bedą mi prać mózgu to ja również pozostaje bierny.
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"