Macie coś przeciwko lesbijką, gejom i biseksualnym?
orientacja strona 1 z 2
Nie mam do nich nic, niech sobie żyją, ruchają sie ...
ale związki małżeńskie mdz gejami i lesbijkami to juz przesada. nie mówiąc o adopcjach!!!! o_O
Rude wredne!
wielu nie toleruje natomiast ja uważam że wszystko jest do zaakceptowania jeśli się człowiek tym za bardzo nie obnosi... nie toleruję typowych pedałków takich ach i och ale toleruję typowych gejów którzy się tym nie obnoszą i nie robią z siebie kobiet od razu...
lesbijki sa fajne !!! a reszta mnie nie obchodzi ,niech se robią co chcą a bym tego nie widział ....a kisz
Why not? Nie mam problemow z zaakceptowaniem związków homoseksualny tak samo jak z hetero czy to publicznie czy nie i traktuje je tak samo. Kochają się, wiążą razem przyszłość, maja plany czy marzenia i innym nic do tego. Ludzie maja to do siebie ze lubią wciskac nochale w nie swoje sprawy:P a z niczego robią wielkie halo.. przeżywanie i poddanie się mediom bo takie są afery i tak robi "większość zbuntowanych ludzi" Osoby tolerancyjne, otwarte no i przede wszystkim mające własne zdanie są ciekawe wręcz pociągające:D zmieniłam temat trochę ale trudno.