z okazji tego iż w tym temacie pojawiło się wiele wątków pozwolę sobie na konkluzje tego co się tu pojawiło
Przyznam dość innowacyjny sposób kręcenia, pełno krwi, nawet ciekawa fabuła, i bardzo dobra obsada. Ale moim zdaniem potencjał który mieli producenci został jednak nie do końca wykorzystany, ale sam film na plus
Konto usunięte: Tajemnica Brokeback Mountain
Film kontrowersyjny i burzący wszelkie tabu. Aktorzy zapewne mieli ciężki orzech do zgryzienia ale podołali temu. Film zapewne wywołał masę dyskusji i zapewne oburzenie wielu ortodoksyjnych poprawnych panów a że ja lubię być przekorny to ma ogromnego plusa
Wykorzystałem jeden z jego trików:D Ale to chyba do komedii się zalicza, bo się naprawdę ubawiłem na tym filmie
Chyba najbardziej zakręcona fabuła jaką miałem przyjemność analizować.
Ostatnio polubiłem azjatyckie kino, co czyni dla mnie ten film pozytywnym
Konto usunięte: Pachnidło
Nie tak zajmujący jak książka ale lepiej by się nie dało tego nakręcić
Konto usunięte: V jak Vendetta
skojarzenia do upiora w operze ale ten film się nie umywa, minus
Konto usunięte: Człowiek w ogniu
dawno oglądałem i tylko pamiętam, że mi się podobał
Konto usunięte: Constantine
Marvelowski komiks czyli dla mnie na plus
i dał troszkę jednak do myślenia
Konto usunięte: requiem dla snu
Autorzy kręcili film o życiu którego nigdy nie doświadczyli co objawiało się w paru scenach. nie wzbudził we mnie emocji.
Konto usunięte: Człowiek Demolka
ten film to porażka. chyba najgorsza rola Stallonea
Byłem na tym w kinie bardzo dawno temu:D
kocham mitologie zwłaszcza grecką. Ta bajka ma pare odstepstw od orginału. Ale, że to bajka dla dzieci to można przymknąć na to oko. Mały plusik
Konto usunięte: Skazani na Shawshank
Sam fakt, że film nakręcony na podstawie książki KINGA sprawia, że zasługuje na pozytyw
Konto usunięte: Milczenie owiec
Hanibal Lecter:) to hyba horror ale ok. bez wiekszych
komentarz�y - pozytyw
Konto usunięte: Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Mój kandydat do większości oscarów, do
póki dzisiaj nie miałem przyjemności zobaczyć slumdoga. Ale oscary bym podzielił po równo
Konto usunięte: LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM
Konto usunięte: TO po prostu TRZEBA OBEJRZEĆ....!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte: step-up 1 i 2
Konto usunięte: W rytmie Hip-Hopu (1 i 2)
Taniec to dla mnie nie jest główny motyw do filmu -minus
Konto usunięte: "Edward Nożycoręki"
dziwny film i miałem po nim dziwne sny
Filmy mają nie wiele wspólnego z książkami Ludluma co jest ich największym minusem.
Ale gdybym nie przeczyta książki bym nie nażekał i dał plus za sceny pościgowe
Konto usunięte: TRANSFORMERS
Hmm. Ekranizacja bajki z dzieciństwa. Efekty specjalne powalają ale nie tylko dla nich się ogląda film który był bez ikry
Konto usunięte: American HIstory X
Ten film dał do myślenia. I mam nadzieje, że nauczył ludzi takich wartości jak tolerancja które są
rzadkością w świecie ignorantów
Konto usunięte: slumdog millionaire
Zasłużone oscary(mimo że film ze stolicy niejadalnej wołowiny)
Konto usunięte: Wątpliwość
wybieram się do kina:D
Filmy których nie wymieniłem to te których albo nie oglądałem albo nie przykuły mojej uwagi
Mroczny rycerz
W nowym filmie Batman podejmuje szeroko zakrojoną walkę z przestępczością. Z pomocą porucznika Jima Gordona i prokuratora okręgowego Harvey'a Denta zabiera się za rozpracowywanie istniejących organizacji przestępczych nękających mieszkańców miasta. Współpraca przynosi efekty, ale bohaterowie wkrótce padną ofiarą chaosu, który rozpęta rosnący w siłę genialny przestępca, znany przerażonym mieszkańcom Gotham jako Joker.
Jedyny dający się oglądać Batman