lista tematów
Demonologia II strona 4 z 4
Słoń jest świetny. Zgadzam sie. On tworzy przynajmniej coś innego niż ci wszyscy użalający sie nad życiem na blokach czy gdzieś raperzy za trzy grosze.
To co piszesz świadczy tylko o twojej niewiedzy, jest masa wykonawców tworzących nieblokowiskowe rapy.
Konto usunięte: Słoń jest świetny. Zgadzam sie. On tworzy przynajmniej coś innego niż ci wszyscy użalający sie nad życiem na blokach czy gdzieś raperzy za trzy grosze
tez polubilem slonia dlatego ze wyjechał poza te tematy ktore są nawijane ciągle w polskich rapsach, czyli bloki, JP, alko, thc itd itd
no ale d2 jest słaba jak dla mnie, choć jest kilka spoko kawałków
Konto usunięte: o co piszesz świadczy tylko o twojej niewiedzy, jest masa wykonawców tworzących nieblokowiskowe rapy.
z tym tez sie zgodze, aczkolwiek polskie rapsy nie przypadają mi do gustu. wole tych zza oceanu ewentualnie szwabskiego Sido :]
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Saluut !!
Zapłon mam xD ale to przez to ,że tu nie wbijam xD
Co do słonia sama go też słucham ,zawitałam też na koncercie ^^
Ogólnie , to u mnie RAP jest na pierwszym miejscu <3 i jak każdy z raperów jest dobry !!
Dobra rozpisywać się nie będę ...
Prawić morałów też nie zamierzam pzdr ;))