Gimbazą ? Technikum i weź naprawdę skończ, bo aż szkoda czasu na czytanie Twoich prostackich wypowiedzi :)
kuba92762
9 марта 2014
Bitch, please! Naprawdę moje są prostackie, w porównaniu z Twoimi, gdzie wyglądają, jakbyś ostatnią naukę z pisaniem miała w przedszkolu?
Maaleeenkaa
11 марта 2014
Tak, niech Ci będzie Kubusiu, ostatnio miałam w przedszkolu :) Coś jeszcze ? :D
Hah, żałosne :) Zajmij się swoim nudnym życiem, a nie ocenianiem ludzi, których kompletnie nie znasz :*
kuba92762
12 марта 2014
Konto usunięte: Tak, niech Ci będzie Kubusiu, ostatnio miałam w przedszkolu :) Coś jeszcze ? :D
Hah, żałosne :) Zajmij się swoim nudnym życiem, a nie ocenianiem ludzi, których kompletnie nie znasz :*
Nie muszę Cię znać, żeby wiedzieć, że jesteś po prostu tępa.
Rosiczka
12 марта 2014
Niektóre piosenki są spoko.
MuyBueno
15 марта 2014
Temab bieda
PieprzeeeTooox3
16 марта 2014
Slon ! <3
Maaleeenkaa
22 марта 2014
Konto usunięte: Nie muszę Cię znać, żeby wiedzieć, że jesteś po prostu tępa.
Tak ? Mam to w czterech literkach :)
Raczej nie obchodzi mnie opinia ludzi, którzy mnie nie znają :)
OSTR
25 марта 2014
słonia lubię bo robi coś innego niż inni raperzy, aczkolwiek Demonologia I jest lepsza niż II, przynajmniej dla mnie. Jedynka miała jednak swój klimat ;)
Maaleeenkaa
30 марта 2014
OSTR: słonia lubię bo robi coś innego niż inni raperzy, aczkolwiek Demonologia I jest lepsza niż II, przynajmniej dla mnie. Jedynka miała jednak swój klimat ;)
Moim zdaniem I faktycznie lepsza ale II też spoko :)
MUDZyyn
1 апреля 2014
fubu was zje
codecalm86
12 апреля 2014
Konto usunięte: Maaleeenkaa: Tak, niech Ci będzie Kubusiu, ostatnio miałam w przedszkolu :) Coś jeszcze ? :D
Nie muszę Cię znać, żeby wiedzieć, że jesteś po prostu tępa.
Propsuje ziomeczku.
slimaaq
14 апреля 2014
Konto usunięte: Semyazza777:https://www.youtube.com/watch?v=YdLJf4r4hbAsłoń sie chowa do czechówHaha xd jak kto woli, ale Słoń jest najlepszy
najlepsza to jest zupa porowa a Słoń na tej płycie zaliczył duży REGRES moim zdaniem
Reputacja: 2 |
BluzgometrTM: 1
lukasek01
15 апреля 2014
Dokładnie, z płyty na płytę jego teksty są coraz gorsze, zaś wybitnym technikiem to on nigdy nie był. O ile ChM było jeszcze ok (marsz robotów na propsie na wieki wieków amen) to z D2 może 2-3 kawałków da się słuchać...
codecalm86
16 апреля 2014
A może on nie ma regresu tylko wypadł wam ch-uj z ucha lub zauważyliście, że coraz więcej osób ma bekę z poziomu Trombalskiego?