Konto usunięte: Za co takie zbiorowe fakof
Bo nie chciało mi się z Tobą już pisać, równocześnie nie chciałam Cię olać, soł uzyłam emoty jedynie

.
Konto usunięte: Zamęczyłby nas na śmierć :D
A wczoraj mój Miły (w ramach otwarcia uroczystego świętowania, nieuchronnie skracającego się życia :-D) zabrał mnie na oglądanie perseidów. No ka. jot. pe. ...ależ było romantycznie.... :-D Coś pięknego, myślałam zawsze, że tak piękny pokaz można zobaczyć tylko w bajkach :D Chcieliśmy zrobić zdjęcia, ale niestety działo się to wszystko za szybko
I jeszcze czerpał z tego radość ;D.
Uhuhuh ;D. Nam się nie chciało wychodzić na ogród, więc z okna staralismy się coś dostrzec, ale niestety od tej strony gdzie mamy sypialnię niebo bylo mocno zachmurzone, więc jedyna atrakcją byly komary ;D.
Konto usunięte: Pewnie dlatego pracoholizm często idzie w parze z powiedzmy... "przyzwyczajeniem się" :
Ciezkich dni w pracy z pracoholizmem bym nie łaczyła, nie u mnie ;D.
Konto usunięte: Gdyby Magd nie schudła napisałabym, że trafiłeś. Cóż...może być byłeś za blisko hahahahaha

.
Z kilogramami ? Całkiem daleko, na szczęście ;D.
W ogóle to ubolewam, bo musze znów zmienić garderobę w większości, bo spodnie z tyłka mi spadają.
Wyszperałam z dna szafy jakieś starsze, które na dupie mi nie wiszą, niestety jest ich aż 5 par soł muszę coś nabyć, a że nabywanie ubrań mnie w ogole nie bawi, to już cierpię na samą myśl robienia zakupów :).
Gdzie Anna, gdzie ? !