Konto usunięte: Yhym.
Może powie, że w Twojej klatce piersiowej płuc nie odnalazł i rzucenie palenia niczego już nie zmieni :D
Pamiętaj, że zawsze może być gorzej :D Lepiej też :
Ahahah ;D.
Wiem, wiem, czasem aż czuję że raczysko porusza odnóżami gdzieś w wewnątrz mnie.
Konto usunięte: Nie, myślałam raczej, aby rozdzielili między sobą te obowiązki, albo zatrudnili kogoś, kto mógłby się tym zająć, co jest oczywiście śmieszne, ponieważ mając do dyspozycji całe stado dojnych krów, które palą się do tego jak suche siano, żaden dbający o swój interes przedsiębiorca nie wykona takiego kroku :-
No oczywiście.
Kiedyś, gdzieś, ktoś mi mówił, że na świecie za taką funkcję jaką ja pełniłam są niezłe pieniądze, zwłaszcza jeżeli portal jest popularny wiadomo. Wtedy jeżeli mod coś spieprzy to kasa mniejsza, soł stara się nie pieprzyć, ale działać prawidłowo ;D.
A tu, cóż, ja również bym nie płaciła za coś co mam za darmo i to w sporej ilości, soł nawet jak się zepsuje to bez problemu można wymienić na inny model ;D.
Konto usunięte: Podpowiem Ci jeszcze o mrowisku :D
Magd...szukam sobie kawałków do przesłuchania.
Jak masz coś fajnego to podrzuć
E nie, bo już w ogóle nie będę mogła na niego patrzeć jak będzie cały pogryziony ;D.
Wyobraź sobie, że ja raczej nie słucham muzyki. Praktycznie tylko w samochodzie, więc nie podpowiem żadnych nowości, bo jesteś na pewno bardziej obeznana niż ja ;D.
Ale mogę podrzucić czego w aucie dziś słuchałam, ba i nawet sie wydzierałam dość głosno spiewając z wokalistą

.
http://www.youtube.com/watch?v=3dm_5qWWDV8 ale już chyba tym sie jarałam na forumie, więc pewnie słuchałaś ;D.