W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 41 z 70
Konto usunięte: Jaką formę wobec tego teraz przybrał debilizm? :D
Dla mnie zawsze było i pozostanie nie do przyjęcia głównie jedno- Bawienie tłumu, brylowanie, chęć zaistnienia, budowanie swojej "sławy" poprzez jakiekolwiek wykorzystywanie do tego osób upośledzonych, cierpiących, czy też w ramach zemsty- nieletnich, nie potrafiących, nie mogących się bronić i oczywiście również pośrednie czerpanie z tej niezmiernie płytkiej "sławy" przez osoby 'trzecie' jakichkolwiek korzyści. Tutaj, na forum zawsze widać było jak na dłoni stado przydupnych, wygłodniałych, żebraczych kundli, czekających na swój marny kawałek atencji. Na wszelki wypadek należało zawsze przezornie machać przed swym panem ogonem, bo może akurat rozbawiony celebryta raczy coś rzucić i zaleczyć chwilowo chociaż jeden kompleks....Uprawianie szmaciarstwa najgorszego z możliwych, całkowity brak honoru. Jestem pełna pogardy dla takich zachowań oraz dla ich akceptacji. Żaden szanujący się, uczciwy człowiek nie będzie tego tolerował, gdziekolwiek by nie był. Miejsce tego nie zmieni. Nicków bohaterów takich historii oczywiście nie muszę wymieniać
No inną .
A nono, powrót do wiadomo-kogo. Mi to już się zdązyło o nim zapomnieć.
Spoko eM., do dodania nic nie mam, swoje już na ten temat powiedziałam na forumie swego czasu, nie będę się powtarzać ;D.
Konto usunięte: Nic się nie bój. Dam sobie nogę uciąć (ykhm....ahahahahahaahah!) że faceci dysponują w tym kierunku bardziej zaawansowaną technologicznie wyobraźnią HAHAHA!
Masz szansę na posiadanie naprawdę oralginalnej skrzyni biegów :
Mogłoby to nie wyjść, zwłaszcza że od jakiegoś czasu mam mega kaszel od fajek pewnie, ale to taki, że aż mam odruch wymiotny .
Konto usunięte: A tak na serio. Rozejrzyj się i zobacz komu głównie oferuje się teraz takie funkcje i kto je przyjmuje. Pomijam fakt wolontariatu
Moim zdaniem nie ma komu takiej funkcji już przydzielić. Po prostu nie ma.
A dokładniej Ci, którym bym ja nadała prawa to na pewno by się na to nie zgodzili, soł wygląda to jak wygląda ;D.
Mogę podskoczyć i Cie kopnąć w głowę, o .
Nie zasłużył ;D.
Okej :D
MaqdaIena: Mogłoby to nie wyjść, zwłaszcza że od jakiegoś czasu mam mega kaszel od fajek pewnie, ale to taki, że aż mam odruch wymiotny .
Magd, Ty natychmiast udaj się do lekarza.
Nie podoba mi się to zwłaszcza, że wspomniałaś o spadku wagi.
MaqdaIena: Moim zdaniem nie ma komu takiej funkcji już przydzielić. Po prostu nie ma.
A dokładniej Ci, którym bym ja nadała prawa to na pewno by się na to nie zgodzili, soł wygląda to jak wygląda ;D.
Otóż to.
Likwidacja naboru moderatorów spośród userów mogłaby być jedynym, słusznym rozwiązaniem.
Zabierz go ze sobą na grzybobranie. Daj mu szansę się wykazać :D
Konto usunięte: Magd, Ty natychmiast udaj się do lekarza.
Nie podoba mi się to zwłaszcza, że wspomniałaś o spadku wag
Waga spadła całkiem natualnie, nie wiąże obu rzeczy. Co nie zmienia faktu, że sobie płuca chyba prześwietlę, jednak to i tak nic mi nie da, bo co mi powie lekarz ? Że mam rzucić palenie. Tyle to sama wiem ;D.
Konto usunięte: Otóż to.
Likwidacja naboru moderatorów spośród userów mogłaby być jedynym, słusznym rozwiązaniem
W sensie, że wziąc kogoś kto nie ma nic wspolnego z forum przykładowo ? To też nie jest dobrym rozwiązaniem. Zresztą jak ja dostałam moda, na to hajd przydzielili dwóch czy tam trzech ludzi z czata, specjalnie bo nie znali userow forumowych, nie wypaliło to, szybko panel stracili.
O, przywiążę go do drzewa i wrócę na nastepny dzień po niego. Wtedy na pewno złagodnieje i będzie potulny .
MaqdaIena: Waga spadła całkiem natualnie, nie wiąże obu rzeczy. Co nie zmienia faktu, że sobie płuca chyba prześwietlę, jednak to i tak nic mi nie da, bo co mi powie lekarz ? Że mam rzucić palenie. Tyle to sama wiem ;D.
Yhym.
Może powie, że w Twojej klatce piersiowej płuc nie odnalazł i rzucenie palenia niczego już nie zmieni :D
Pamiętaj, że zawsze może być gorzej :D Lepiej też :D
MaqdaIena: W sensie, że wziąc kogoś kto nie ma nic wspolnego z forum przykładowo ? To też nie jest dobrym rozwiązaniem. Zresztą jak ja dostałam moda, na to hajd przydzielili dwóch czy tam trzech ludzi z czata, specjalnie bo nie znali userow forumowych, nie wypaliło to, szybko panel stracili.
Nie, myślałam raczej, aby rozdzielili między sobą te obowiązki, albo zatrudnili kogoś, kto mógłby się tym zająć, co jest oczywiście śmieszne, ponieważ mając do dyspozycji całe stado dojnych krów, które palą się do tego jak suche siano, żaden dbający o swój interes przedsiębiorca nie wykona takiego kroku :-D
MaqdaIena: O, przywiążę go do drzewa i wrócę na nastepny dzień po niego. Wtedy na pewno złagodnieje i będzie potulny
Podpowiem Ci jeszcze o mrowisku :D
Magd...szukam sobie kawałków do przesłuchania.
Jak masz coś fajnego to podrzuć.
Konto usunięte: Yhym.
Może powie, że w Twojej klatce piersiowej płuc nie odnalazł i rzucenie palenia niczego już nie zmieni :D
Pamiętaj, że zawsze może być gorzej :D Lepiej też :
Ahahah ;D.
Wiem, wiem, czasem aż czuję że raczysko porusza odnóżami gdzieś w wewnątrz mnie.
Konto usunięte: Nie, myślałam raczej, aby rozdzielili między sobą te obowiązki, albo zatrudnili kogoś, kto mógłby się tym zająć, co jest oczywiście śmieszne, ponieważ mając do dyspozycji całe stado dojnych krów, które palą się do tego jak suche siano, żaden dbający o swój interes przedsiębiorca nie wykona takiego kroku :-
No oczywiście.
Kiedyś, gdzieś, ktoś mi mówił, że na świecie za taką funkcję jaką ja pełniłam są niezłe pieniądze, zwłaszcza jeżeli portal jest popularny wiadomo. Wtedy jeżeli mod coś spieprzy to kasa mniejsza, soł stara się nie pieprzyć, ale działać prawidłowo ;D.
A tu, cóż, ja również bym nie płaciła za coś co mam za darmo i to w sporej ilości, soł nawet jak się zepsuje to bez problemu można wymienić na inny model ;D.
Konto usunięte: Podpowiem Ci jeszcze o mrowisku :D
Magd...szukam sobie kawałków do przesłuchania.
Jak masz coś fajnego to podrzuć
E nie, bo już w ogóle nie będę mogła na niego patrzeć jak będzie cały pogryziony ;D.
Wyobraź sobie, że ja raczej nie słucham muzyki. Praktycznie tylko w samochodzie, więc nie podpowiem żadnych nowości, bo jesteś na pewno bardziej obeznana niż ja ;D.
Ale mogę podrzucić czego w aucie dziś słuchałam, ba i nawet sie wydzierałam dość głosno spiewając z wokalistą .
http://www.youtube.com/watch?v=3dm_5qWWDV8 ale już chyba tym sie jarałam na forumie, więc pewnie słuchałaś ;D.
MaqdaIena: Ahahah ;D.
Wiem, wiem, czasem aż czuję że raczysko porusza odnóżami gdzieś w wewnątrz mnie.
Nie będę Cię klepać po ramieniu i mówić, że na pewno przesadzasz, bo to w niczym nie pomaga, a już na pewno nie zachęci Cię do badań.
Sytuacja zawsze jest poważna, jeśli dotyczy choćby najmniejszych podejrzeń o nowotwór i każdy powinien zdawać sobie z tego sprawę.
MaqdaIena: No oczywiście.
Kiedyś, gdzieś, ktoś mi mówił, że na świecie za taką funkcję jaką ja pełniłam są niezłe pieniądze, zwłaszcza jeżeli portal jest popularny wiadomo. Wtedy jeżeli mod coś spieprzy to kasa mniejsza, soł stara się nie pieprzyć, ale działać prawidłowo ;D.
A tu, cóż, ja również bym nie płaciła za coś co mam za darmo i to w sporej ilości, soł nawet jak się zepsuje to bez problemu można wymienić na inny model ;D.
Dokładnie, Magd.
To jest biznes.
A pożyteczni idioci są jak chwasty :D
Zawsze będzie mnogość w ich gatunkach i wszelkich odmianach :D
Pamiętam czasy, kiedy tutaj nie było moderatorów- userów, już kiedyś o tym wspominałam. Kiedy była taka potrzeba zajmowali się tym sami.
Uważam, że teraz rzeczywiście panuje przesadyzm. Ktoś stracił nad nimi kontrolę.
A Ty nie lubisz konkurencji, jak mniemam? :D
Nie słuchałam. Nie wiem, ominęło mnie to.
Konto usunięte: Nie będę Cię klepać po ramieniu i mówić, że na pewno przesadzasz, bo to w niczym nie pomaga, a już na pewno nie zachęci Cię do badań.
Sytuacja zawsze jest poważna, jeśli dotyczy choćby najmniejszych podejrzeń o nowotwór i każdy powinien zdawać sobie z tego sprawę
Myślę, że się rozumiemy, bo ani o klepanie ani o straszenie nie chodzi przecież.
Moim minusem jest to, że naprawdę coś musi sie dziać ze mną niepokojacego żebym poszła do lekarza. Doskonałym przykładem może być ta moja nieszczęsna dwójka. Mogłam pójść do zębologa jak pękła lekko, ale nie, czekałam na cholera wie co, więc jak pekła już na całej szerokości (ale sie nie odłupała) to się okazało za późno niemal na wszystko. Od wczoraj chodzę z atrapa zeba, zrobioną z włókna szklanego i czekam na koronkę, bosz. A i tak wiem, że ta akcja mnie niczego nie nauczy. Widocznie wolę leczyć niż zapobiegać, tylko kurdę wyleczyć kiedyś, czegoś może się nie udać.
Konto usunięte: Dokładnie, Magd.
To jest biznes.
A pożyteczni idioci są jak chwasty :D
Zawsze będzie mnogość w ich gatunkach i wszelkich odmianach :D
Pamiętam czasy, kiedy tutaj nie było moderatorów- userów, już kiedyś o tym wspominałam. Kiedy była taka potrzeba zajmowali się tym sami.
Uważam, że teraz rzeczywiście panuje przesadyzm. Ktoś stracił nad nimi kontrolę
Tak, również to pamietam, tylko FP się przewijali.
Ale przesadyzm w czym ? Nie bardzo rozumiem, nie banują nadmiernie, po prostu są, a że wielu jest gamoniami no cóż ;D.
Nikt chyba nie lubi ;D.
Anna łap zatem, ja ewentualnie filmy mogę polecić, ale nie muzykę, zwłaszcza, że jestem dość mocno zamknięta na gatunki ;D.
MaqdaIena: Moim minusem jest to, że naprawdę coś musi sie dziać ze mną niepokojacego żebym poszła do lekarza. Doskonałym przykładem może być ta moja nieszczęsna dwójka. Mogłam pójść do zębologa jak pękła lekko, ale nie, czekałam na cholera wie co, więc jak pekła już na całej szerokości (ale sie nie odłupała) to się okazało za późno niemal na wszystko. Od wczoraj chodzę z atrapa zeba, zrobioną z włókna szklanego i czekam na koronkę, bosz. A i tak wiem, że ta akcja mnie niczego nie nauczy. Widocznie wolę leczyć niż zapobiegać, tylko kurdę wyleczyć kiedyś, czegoś może się nie udać.
MaqdaIena: Tak, również to pamietam, tylko FP się przewijali. Ale przesadyzm w czym ? Nie bardzo rozumiem, nie banują nadmiernie, po prostu są, a że wielu jest gamoniami no cóż ;D.
Nie, bo jeszcze ze mną zaskoczy.
Tym razem ubierz dresy, przy ostatniej próbie wyrżnęłaś się, sięgnęłaś mi kolana i rozdarłaś swoje najlepsze dżinsy na tyłku.
O 4 rano nigdy Ci to nie przeszkadzało.
Pozdrawiam Spottlesmajnda.
Nie wiem jakim sposobem tego nie zauważyłam wczoraj, bo nieźle bym się pośmiała :D. Musiałam być rzeczywiście bardzo zmęczona :D Moja mama już od roku co kilka/naście tygodni pyta, czy kupiłam kieckę na wesele i moja niezmiennie ta sama odpowiedź "nie" coraz bardziej wprawia ją w konsternację. Przy Tobie dostałaby chyba palpitacji serca :D
Pilnują mnie wszyscy w rodzinie, co bym im się znowu jak na pogrzeb nie odstawiła
Chciałam ich zaskoczyć tą czerwienią, aby wszyscy byli zadowoleni, ale naprawdę nie mam ochoty na szukanie :-D
Kupiłam więc spontanicznie taką w neutralnym kolorze nude. Tym samym tylko usta z mojego precyzyjnie przemyślanego looku pozostaną mocno czerwone
Wrzuć fotę w sukience :D
Mógłby wyjść z tego całkiem pozytywny zaskocz.
A po wyskoczu- cztery pięćdziesiąt żywej wagi :D
Pozostaje tego Wam życzyć, tylko jeszcze nie wiem- razem, czy każdemu osobno?
Również
Powinien wpaść czasem i zdać relację z tego jak przebiega jego reżyserska kariera.
Konto usunięte: Mógłby wyjść z tego całkiem pozytywny zaskocz.
A po wyskoczu- cztery pięćdziesiąt żywej wagi :D
Pozostaje tego Wam życzyć, tylko jeszcze nie wiem- razem, czy każdemu osobno?
Pozytywny? Wątpię, w końcu by mogło wyjść zbyt podobne do Magdy.
Dlatego lepiej osobno.
Ale chyba nie na hajdzie.