Moja pierwsz w życiu piosenka, bez sensu...ale nie o to mi chodzilo:
Piosenka bardzo mila do sluchania naprawde.. gatunkowo calkowicie inna .. delikatne brzmienie , slowa takze fajne i w ogóle wszystko w calosci brzmi fajnie tylko mocniej spiewaj , pewniej a bedzie lepiej :)
to trwa tylko 52 sekundy nie da się wypowiedzieć za krótkie lepiej się pochwal jakie majty masz na dupci a nie zachwalasz się jakimś krótki kawałkiem i myślisz sobie że cię o autografy będą prosić kpisz chyba sobie
jak tam, przesluchiwac czy nie? kto za, kto przeciw?
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
ale tutaj fejma nie zdobędziesz:(
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
no ale ja nie powiedzialem ze to jest do dupy czy coś takiego, bo nawet nie otwieralem linka. tylko stwierdzilem jesli ktos chce sie wypromowac tutaj to jest to zly pomysl wg mnie. No ale jak piszesz, Ty chcialas tylko pokazac wiec spoko;]