lista tematów
Klubowe nowości muzyczne ;)) strona 3 z 3
Witajcie! :)
Wyobrażacie sobie świat bez muzyki? Ja osobiście nie! Muzyka ma zdecydowanie duże znaczenie :)Jeżeli ktoś jest miłośnikiem klubowych hitów taj jak ja zachęcam do podzielenia się :)Ja się ostatnio jaram klubowymi nutami jak np:
"Tiesto - We own the night" albo "Nico-last summer"
[color=violet]Przyjaciółka nazwała mnie ostatnio "demonem muzyki", bo jak się nam jakaś muza spodoba a nie znamy tytułu, ja zapisuję słowa, wyszukuję piosnki i na drugi dzień zachwycamy się nutką
Jak znacie jakieś dobre klubowe hity to będę wdzięczna za podzielenie się nimi :))
Wyobrażacie sobie świat bez muzyki? Ja osobiście nie! Muzyka ma zdecydowanie duże znaczenie :)Jeżeli ktoś jest miłośnikiem klubowych hitów taj jak ja zachęcam do podzielenia się :)Ja się ostatnio jaram klubowymi nutami jak np:
"Tiesto - We own the night" albo "Nico-last summer"
[color=violet]Przyjaciółka nazwała mnie ostatnio "demonem muzyki", bo jak się nam jakaś muza spodoba a nie znamy tytułu, ja zapisuję słowa, wyszukuję piosnki i na drugi dzień zachwycamy się nutką
Jak znacie jakieś dobre klubowe hity to będę wdzięczna za podzielenie się nimi :))
Człowieku weź się opamiętaj! Tyrasz każdego kto cokolwiek napisze.. Nie podoba się to wynocha z forum i tyle.
Nikogo nie tyram , a oceniać poziomu nikt mi nie zabroni, także wyluzuj się, zrób dobrze swojemu facetowi dla relaksu albo pobiegaj i inaczej na to spojrzysz
chcesz dobre clubwe nuty pisz na pm style itp bo mam tego w uj
Podaj mi dłon, zaprowadze Cię do piekła :D
I kolejna porcja lajna widzę, ktoś w tym temacie w ogóle wie co to klubbing czy tylko gowniane lokale potraficie odwiedzać z muzyka na poziomie przedszkola