Klubowe nowości muzyczne ;)) strona 2 z 3
Wyobrażacie sobie świat bez muzyki? Ja osobiście nie! Muzyka ma zdecydowanie duże znaczenie :)Jeżeli ktoś jest miłośnikiem klubowych hitów taj jak ja zachęcam do podzielenia się :)Ja się ostatnio jaram klubowymi nutami jak np:
"Tiesto - We own the night" albo "Nico-last summer"
[color=violet]Przyjaciółka nazwała mnie ostatnio "demonem muzyki", bo jak się nam jakaś muza spodoba a nie znamy tytułu, ja zapisuję słowa, wyszukuję piosnki i na drugi dzień zachwycamy się nutką
Jak znacie jakieś dobre klubowe hity to będę wdzięczna za podzielenie się nimi :))
To pokaż nam proszę klubowy hit skoro uważasz, że te są shitem ;]
Wybacz ale przeważnie w klubach grają muzykę właśnie z eski, jakieś nowości ;]
Nie wiem w jakich klubach bywasz ale sądząc po tym co piszesz to jakichś dla gimbusow wstęp od 15 lat byle sala pełna wstęp za 5 zł a dj z remizy , poważne kluby grają zupełnie inne typy muzyki które z Eska nie mają nic wspólnego, a dobra muza to trance , darren porter , Paul Todd itp, Ogólnie trance i prawdziwe techno rządzi choć mało kto w Polsce wie jak brzmi prawdziwe techno
W ogóle żal jeśli ktoś stwierdza że muzyka klubowa to głównie hity Eski i tym podobnych rozgłośni które nic sobą nie reprezentują poza dziecinnymi tekstami ale do tego trzeba znać język angielski, i melodiami kopiuj wklej , ale do tego trzeba mieć słuch
Polecam wszystkie utwory od silvio the great, daan'd oraz od cookiesa... Tego na pewno nie grają na esce...
Ambitnego ?? Klubowa piosenka to nie tylko dwa sample i bas... Znajomy który pracuje pod pseudonimem silvio the great robi dobra muzykę, ale to takie łatwe nie jest...
No łatwe nie jest , ale po przesłuchaniu jego dokonań to nie mam zamiaru do tego wracać, po prostu sucha komercja żadnych emocji nie ma w tych jego utworach , tylko żeby pierdziało, łupalo a może się sprzeda
Zwróć uwagę że to jego praca.. Teraz rządzi komercja. Nic tego nie zmieni, bo za duże pieniądze za tym idą.. Nie znam żadnego dj-a który nie tworzy dla komercji..
Jakbyś nie wiedział to są gusta i guściki, każdy słucha czegoś innego, to co mu się po prostu podoba.. równie dobrze dla innych to czego ty słuchasz jest GÓWNEM ;]
Nie podoba się temat to się nie wypowiadaj.
Tak się zastanawiam, skoro słuchasz takiej dobrej muzyki, jest ona najlepsza etc., to ciekawe skąd wiesz jakie hity lecą w dobrze ci znanym gimbusie.. :)
Wystarczy wejść w ten temat żeby wiedzieć co tam leci, a bardziej gownianej muzyki niż to nie znam, tak samo płytka jak ludzie którzy tego słuchają, szkoda moich uszu na to disco z pola w angielskim wydaniu
Boże człowieku nie wchodz i z głowy, wydaje mi się że ty słuchasz gówna. Nikt ci nie kaze tego słuchać .. idz i zachwycaj się swoim gównem.
Może i gowno ale czuć w tym jakieś emocje i ambicje , a nie słodki vocal z dennymi tekstami, i melodiani jak z kompozytora dzwonków w starej nokii, jak będę chciał sobie posłuchać hitów z radia to je sobie włącze w domu , nie muszę w tym celu latać po klubach, a jak idę to wybieram tylko te na poziomie muzycznym i z odpowiednim zapleczem