co sądzicie o największym muzycznym wydarzeniu tego roku w tym kraju?:) 10 jubileuszowa edycja, 9 dni szaleństwa, ponad 80 artystów z całego świata :)
lista tematów
sunrise festival 2012 strona 1 z 6
Sunrise kiedyś był dobry. Początek lat 2000 :D jeszcze jak był Kris. Odkąd pojawiła się ESKA wszystko się zje..o. To subiektywna opinia. Ja zdecydowanie wolę starszą muzę klubową.
Zdecydowanie wolę Audioriver w Płocku, UMF w Warszawie...A Sunrisem nie ma się co podniecać, takie jest mojze zdanie.
jak mozna lubic umf w warszawie skoro go nie było i nie bedzie?:P sunrise słynie z tranceowych i houseowych brzmien :) tak jak lubieee :))
Konto usunięte: DaroDeeJay:co sądzicie o największym muzycznym wydarzeniu tego roku w tym kraju?:) 10 jubileuszowa edycja, 9 dni szaleństwa, ponad 80 artystów z całego świata :)
Nie ma Pitbulla więc sram na ten chłam.
1.Nie wiem czy to ironia czy nie masz mózgu.
2. Zulkaaa n1 !!! Pogratulowac orientacji wśród imprez ! Zobaczyła gdzies te dwie nazwy i kozaczy znajomościa świata klubowego...żal.
3. Sunrise w latach 2000 ? Co w tym fajnego było ? Białe rękawiczki i piana z ust po tabletach ? Kolejny żal...
W tym roku LU zapowiada sie całkiem soczyście, liczę na Fedde, Bingo Players, Chuckiego, Chrisa Lake-a, Denisa Koyu. Pozdro i do zobaczenia na miejscu.
line up zajebisty, ide tylko na 27 i 28 lipa :) chuckie zrobi show, jak to chuckie :D chciałbym zdjecie z nim ale to nie realne:D
Porównujesz te no-name nic nie znaczące na prawdziwej muzycznej scenie do Pitbulla?
Konto usunięte: nie ma pitbulla hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ,weź koles wyjdz stąd :D
Weź sam ić, ile Pitbull ma kawałkow na samym szczycie list przebojów a ile jakieś głetty i inne pierdy...