lista tematów
sunrise festival 2012 strona 1 z 6
co sądzicie o największym muzycznym wydarzeniu tego roku w tym kraju?:) 10 jubileuszowa edycja, 9 dni szaleństwa, ponad 80 artystów z całego świata :)
Sunrise kiedyś był dobry. Początek lat 2000 :D jeszcze jak był Kris. Odkąd pojawiła się ESKA wszystko się zje.
.o. To subiektywna opinia. Ja zdecydowanie wolę starszą muzę klubową.
.o. To subiektywna opinia. Ja zdecydowanie wolę starszą muzę klubową.
Zdecydowanie wolę Audioriver w Płocku, UMF w Warszawie...A Sunrisem nie ma się co podniecać, takie jest mojze zdanie.
jak mozna lubic umf w warszawie skoro go nie było i nie bedzie?:P sunrise słynie z tranceowych i houseowych brzmien :) tak jak lubieee :))
Konto usunięte: DaroDeeJay:co sądzicie o największym muzycznym wydarzeniu tego roku w tym kraju?:) 10 jubileuszowa edycja, 9 dni szaleństwa, ponad 80 artystów z całego świata :)
Nie ma Pitbulla więc sram na ten chłam.
1.Nie wiem czy to ironia czy nie masz mózgu.
2. Zulkaaa n1 !!! Pogratulowac orientacji wśród imprez ! Zobaczyła gdzies te dwie nazwy i kozaczy znajomościa świata klubowego...żal.
3. Sunrise w latach 2000 ? Co w tym fajnego było ? Białe rękawiczki i piana z ust po tabletach ? Kolejny żal...
W tym roku LU zapowiada sie całkiem soczyście, liczę na Fedde, Bingo Players, Chuckiego, Chrisa Lake-a, Denisa Koyu. Pozdro i do zobaczenia na miejscu.
line up zajebisty, ide tylko na 27 i 28 lipa :) chuckie zrobi show, jak to chuckie :D chciałbym zdjecie z nim ale to nie realne:D
Porównujesz te no-name nic nie znaczące na prawdziwej muzycznej scenie do Pitbulla?

Konto usunięte: nie ma pitbulla hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ,weź koles wyjdz stąd :D
Weź sam ić, ile Pitbull ma kawałkow na samym szczycie list przebojów a ile jakieś głetty i inne pierdy...