- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 171 z 193
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Koleżanka raz mi przesłała ten link z grą, bo jej się ta piosenka spodobała.
Włączcie grę i posłuchajcie!
Jeśli ktoś zna, proszę o tytuł!
Oto link:
http://www.ubieranki.eu/gry.php?id=33058
Prosiłabym jeszcze o tytuł piosenki z filmu "Rycerze z Szanghaju",
gdy Owen Wilson leży na łóżku i otaczają go piękne kobiety.
Proszę o pomoc!
Koledzy,koleżanki,proszę o pomoc. Szukam piosenki z indiańskim fletem w tle,tzn w sumie nie w tle bo z tym indiańskim fletem idzie melodia,a piosenka ogółem jest trance'owata ? trance/house,może techno? cos w tym rodzaju.. szukam jej od wieków,więc na pewno nie jest nowa ale też nie za stara. może ktos cos wie,cos słyszał,może mi pomóc? z góry dzięki za odpowiedzi! pozdrawiam
turu ruuuuuuuuuu rum rum tururuuuuuu tururuuuuruuu tururuuuuuuu rum rum tururuuuuu :D
witam, szukam piosenki która leci dosyc czesto na 4un.tv lub viva, jednak nie moge jej teraz dorwac. -,- spiewa tam murzynka, teledysk szary, jest ona w jakims sweterku i krotkich spodenkach tyle wiem. :D a i podkreslam, ze to zaden rap, metal.
Włączcie grę i posłuchajcie!
Jeśli ktoś zna, proszę o tytuł!
Oto link:
http://www.ubieranki.eu/gry.php?id=33058
Drugiej piosenki, której szukam pochodzi z filmu "Rycerze z Szanghaju". Owen Wilson leży na łóżku i otaczają go piękne kobiety, wraz z Lin.
Trzecia piosenka, to ta z filmu "2001: Odyseja komiczna". Cassandra Menage śpiewa ją na przyjęciu w czarnym stroju.
Proszę o pomoc!
Cześć.
Słucham piosenki, ciagle teraz leci na Vivie.
w tekście jest coś: Call me.
A teledysk jest jak ta kobieta śpiewa do tego faceta, a końcówka ona podchodzi do niego i na masce jego samochodu pisze mu swój numer tel, a okazuje się, że on jest gejem i daje swój numer telefonu jakiemuś z jej zespołu.
kojarzycie?
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
DZięki, szukałam tego długo :D
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
SZUKAM PIOSENKI ref.usmiechnij sie,nie jest przeciez az tak zle,masz wokol sw.spokoj,masz przede wszystkim mnie. Prosze o odp.najchetniej na P.W. Z gory bardzo dziekuje,szukam tej piosenki juz bardzo dlugo
A ja szukam piosenki z lat z 90.
Była to jedna z topowych piosenek, wolna, śpiewana przez mężczyznę. Laski za nią szalały.
W tekście słychać było słowo - She
To był czas kiedy w radio leciały piosenki Kelly Familly, tic tac toe, itd.
potrzebuje wykonawce i tytuł tej nuty która leci od początku do ok 31 sekundy.
zna ktoś ?