- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 176 z 193
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
to będzie tragedia jeżeli coś ktoś z tego zrozumie..
mianowicie - szukam nuty która jest dość popularna, melancholijna i spokojna, podlatuje pod muzykę klubową (nie znam siew sumie na tym ale tak mi się najbardziej kojarzy) czasami jest lekki kobiecy wokal. Piosenka pewnie pochodzi z 2012 roku bo tylko na tych wakacjach leciała w radio i każdej domówce
wie ktoś moze z kąd tzn z jakiej piosenki pochodzi wers
``Zastanawiam się co myślisz, kiedy przypadkiem na mnie spojrzysz``
z gróy mocno dziekuje za pomoC . bo mam rozkmine na noC straszna ; **
Używamy google, taki wynalazek.
http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_%28soundtrack%29
Spis juz jest i znalezć sobie na youtube, chyba nic trudnego.
Ewentualnie wpisac w google i wyskoczą też wszystkie utwory na chomiku do pobrania.
Witam wszystkich. Mam pytanko do was odnośnie pewnej piosenki. Od kilku dni w głowie mam nuty jakieś piosenki i pamiętam tylko początek refrenu, a dokładnie One day i chyba dalej było we are. jest to jakaś piosenka smutna i na pewno ma już z kilka lat. Z góry dziękuje :D
hej wam, male pytanie czy mozna znaleźć bogurodzice w wersji rap? musze sie tego nauczyć a tylko z muzyką mi to dobrze wychodzi:D z góry dzięki :)
Lubicie muzykę zapraszam na muzzo.pl ,tam można posłuchać wykonawców znanych i mniej znanych. Zapraszam też na mój profil tam możecie posłuchać moich aranżacji instrumentalnych w temacie muzyka elektroniczna . Zapraszam i pozdrawiam wszystkich.
Co to za kawałek?
http://www.youtube.com/watch?v=G-U2dJfTO3Y&feature=youtu.be
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.