binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 lipca 2009 (pierwszy post)

- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?

- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?

- Szukasz podkładu ?

Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.

Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.

Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Olexandraaa
Olexandraaa
  22 stycznia 2011

Szukam piosenki która leci w top 100 w radiu na czacie .
Śpiewa ją chłopak i dziewczyna. Na początku jest taka muzyczka i ona śpiewa ooł ooł.
I on zaczyna zwrotke: hey girl .. i w refrenie jest : ona spiewa : ooo o oł i on : coś tam coś tam dancefloor i ona ooo o oł : cos tam cos tam wonder i na końcu refrenu ona " love what you doin' "
Moze ktos kojarzy? Szukam tego od wakacji..

AmorosaReina
AmorosaReina
  22 stycznia 2011

szukam pewnej piosenki a mianowicie ma ona podklad muzyczny z piosenki united nations out of touch tylko ze spiewa taka inna laska..i piosenka jest spiewana cala anie tylko kawalki. mam tą wersje w wersji takiej ala' techno ale za bardzo mi sie nie widzi...wolalabym normalną wersje tego.daje link moze po glosie bedziecie wiedzieli o kogo mi chodzi
http://hostuje.net/file.php?id=00b2edcc0c6b21b79ddf8ba96ea7d882
szukalam tego juz w wielu miejscach ale wszedzie jest ta standartowa wersja z united nations..prosze napiszcie mi kto wykonal ten utworek
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  22 stycznia 2011
http://w814.wrzuta.pl/audio/0IUPLBcNOTe/manieczki_-_klub_ekwador_pozna-_-manieczki-_74-09
czy ktoś potrafi nazwać ten utwór?
tu chyba jest coś nie tak bo w pewnym momencie, jakby płyta się zacięła :ziober2:
SansSommeil
SansSommeil
  23 stycznia 2011
Witam! Szukam piosenki, którą słyszałam ostatnio w radiu eska. Wiem tyle, że refren śpiewa kobieta i są tam słowa "turn the lights out" lub "turn the lights off". Szukałam już wszędzie i nie mogę znaleźć... HELP
SansSommeil
SansSommeil
  23 stycznia 2011
Jeżeli ktoś może mi pomóc proszę pisać w wiadomości prywatnej.
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  23 stycznia 2011

Kato, Dj Jose
Turn The Lights Off zapewne....
ps: wystarczylo wpisac w googlach eska i kawalek utworu ktory slyszalas

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

ZajaramyRazem
ZajaramyRazem
  23 stycznia 2011
czy ktoś widział film nastolatki/she`s to young ? w tym filmie tak mniej wiecej pod koniec mama takiej laski wparowuje na impreze i jacys ludie sie pieprza za drzwiami a ona tam weszla i w trakcie leci piosenka jakis koles "rapuje" i laska w tle spiewa cos takiego "aa-aaaa my baby , aaaaa-aaa youre baby " i czy ktoś wie co to za piosenka ? pytam tych ktorzy widzieli film , chociaz watpie ponieważ nie jest znany ;/ http://www.youtube.com/watch?v=RD9N6_3Hagc&feature=related tu znalazlam ten film part 8 . od momentu 7:06 leci ta piosenka gdzies do 7:26. do momentu gdzie sie taka laska caluje. prooszeee o pomoc ;D
SansSommeil
SansSommeil
  24 stycznia 2011
binoleq
binoleq: ps: wystarczylo wpisac w googlach eska i kawalek utworu ktory slyszalas

myślisz, że tak nie robiłam? nie jestem idiotką -.-
surefire
surefire
  24 stycznia 2011

Witam, otóż mam problem.

W radiu często słyszę piosenkę i w ogóle nie mogę ogarnąć czyja ona jest..
zdaje mi się , że w tekście jest ' i love my.. i love my mind ' ' i love my head, i love my bed'
proszę o pomoc bo bardzo spodobała mi się ta piosenka.. :ninja:

MiloCiePoznac
MiloCiePoznac
  24 stycznia 2011

szukam piosenki, wydaje mi się że z 2010r., wokalistka to niewysoka brunetka, podobna do Inna'ej i sam teledysk do tego kawałka też w ten deseń Co Inna-10minutes, skąpo ubrana i wszyscy tańczą na jakiejś dyskotece, niestety nie pamiętam słów, bo widziałem go na vivie jakiś czas temu a teraz mi się przypomniało że miałem go odnaleźć ;p dzieki za pomoc ;)

MiloCiePoznac
MiloCiePoznac
  24 stycznia 2011

nie kojarzycie? to był taki nawet hit zdaje się 2010 (chociaż może i 2009). muzyka pop ale taka na balety, wokalistka w teledysku ma na sobie tylko majtki ;p (górę też ale nie pamiętam) fajny tyłek i pamiętam że to brunetka, z nią tam tańczą inne lachony ;p i jacyś kolesie, wydaje mi się że jej nazwisko czy pseudo jest na B ale to nie Alexandra Burke, nie wiem co tu jeszcze dodać, tytuł piosenki składał się z więcej niż jednego wyrazu

MiloCiePoznac
MiloCiePoznac
  24 stycznia 2011

hehe kucze teraz sobie przypomniałem że ten kawałek to... no to głupie trochę... ;D Inna-10minutes ;D

BillyTalent
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 23
BillyTalent
  25 stycznia 2011
http://www.youtube.com/watch?v=DudLv8CM3Hg szukam tytułu . jak coś piszcie na PM
monikamonisia20
monikamonisia20
  25 stycznia 2011
dziś w wieczornych wydarzeniach był temat o rozdaniu Oscarów i w pewnym momencie pokazywali urywki filmów. był z chyba Bridget jones a w tle leciała wolna muzyka. kurcze nie mogę jej znaleźć
z góry dziękuję za pomoc, gdyż bardzo mi zależy na tym utworze
EnJoy89
EnJoy89
  25 stycznia 2011
http://nsky89.wrzuta.pl/audio/2k6a3nAQq8V/co_to_za_utworpodaje link ;)

z góry dzieki ;)

p.s plik wrzucony przezemnie;)