- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 141 z 193
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Szukam piosenki która leci w top 100 w radiu na czacie .
Śpiewa ją chłopak i dziewczyna. Na początku jest taka muzyczka i ona śpiewa ooł ooł.
I on zaczyna zwrotke: hey girl .. i w refrenie jest : ona spiewa : ooo o oł i on : coś tam coś tam dancefloor i ona ooo o oł : cos tam cos tam wonder i na końcu refrenu ona " love what you doin' "
Moze ktos kojarzy? Szukam tego od wakacji..
szukam pewnej piosenki a mianowicie ma ona podklad muzyczny z piosenki united nations out of touch tylko ze spiewa taka inna laska..i piosenka jest spiewana cala anie tylko kawalki. mam tą wersje w wersji takiej ala' techno ale za bardzo mi sie nie widzi...wolalabym normalną wersje tego.daje link moze po glosie bedziecie wiedzieli o kogo mi chodzi
http://hostuje.net/file.php?id=00b2edcc0c6b21b79ddf8ba96ea7d882
szukalam tego juz w wielu miejscach ale wszedzie jest ta standartowa wersja z united nations..prosze napiszcie mi kto wykonal ten utworek
czy ktoś potrafi nazwać ten utwór?
tu chyba jest coś nie tak bo w pewnym momencie, jakby płyta się zacięła
Kato, Dj Jose
Turn The Lights Off zapewne....
ps: wystarczylo wpisac w googlach eska i kawalek utworu ktory slyszalas
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Witam, otóż mam problem.
W radiu często słyszę piosenkę i w ogóle nie mogę ogarnąć czyja ona jest..
zdaje mi się , że w tekście jest ' i love my.. i love my mind ' ' i love my head, i love my bed'
proszę o pomoc bo bardzo spodobała mi się ta piosenka..
szukam piosenki, wydaje mi się że z 2010r., wokalistka to niewysoka brunetka, podobna do Inna'ej i sam teledysk do tego kawałka też w ten deseń Co Inna-10minutes, skąpo ubrana i wszyscy tańczą na jakiejś dyskotece, niestety nie pamiętam słów, bo widziałem go na vivie jakiś czas temu a teraz mi się przypomniało że miałem go odnaleźć ;p dzieki za pomoc ;)
nie kojarzycie? to był taki nawet hit zdaje się 2010 (chociaż może i 2009). muzyka pop ale taka na balety, wokalistka w teledysku ma na sobie tylko majtki ;p (górę też ale nie pamiętam) fajny tyłek i pamiętam że to brunetka, z nią tam tańczą inne lachony ;p i jacyś kolesie, wydaje mi się że jej nazwisko czy pseudo jest na B ale to nie Alexandra Burke, nie wiem co tu jeszcze dodać, tytuł piosenki składał się z więcej niż jednego wyrazu
hehe kucze teraz sobie przypomniałem że ten kawałek to... no to głupie trochę... ;D Inna-10minutes ;D
z góry dziękuję za pomoc, gdyż bardzo mi zależy na tym utworze
z góry dzieki ;)
p.s plik wrzucony przezemnie;)