binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 lipca 2009 (pierwszy post)

- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?

- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?

- Szukasz podkładu ?

Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.

Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.

Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

LovelyDangerouS
LovelyDangerouS
  7 stycznia 2011
Jezus
Jezus: A poza tym, to szukam takiego starego kawałka. W teledysku byli ludzie pomalowani na wzór zwierząt afrykańskich, i oni kąpali się w rzece.

Dario G - Sunchryme
randallflagg
randallflagg
  7 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dario G - Sunchryme

Dzięki. :piwo:
promise
promise
  8 stycznia 2011

poszukuję pewnego nowego utworu.
jest tak,że ogółem muzyka jest coś takiego .. electro ..
i przerywa śpiewając taka dziewczyna i wiem ,że ostatnie słowa brzmią ..."turn me on " i znów zaczyna się electro .
wiem ,że dzisiaj w "dzień dobry TVN" jak było o tych zawodach w tańcu na rurze to ta piosenka leciała ;p;p

Justynka2201
Justynka2201
  8 stycznia 2011
promise
promise: poszukuję pewnego nowego utworu. jest tak,że ogółem muzyka jest coś takiego .. electro .. i przerywa śpiewając taka dziewczyna i wiem ,że ostatnie słowa brzmią ..."turn me on " i znów zaczyna się electro . wiem ,że dzisiaj w "dzień dobry TVN" jak było o tych zawodach w tańcu na rurze to ta piosenka leciała ;p;p

Afrojack feat. Eva Simons - Take over Control ;))
kulek855
kulek855
  8 stycznia 2011

Witam poszukuję pewnego kawałku hip-hop z którego pamiętam tylko kawałek tekstu: "smród bezwstydnie roznosi po chałupie czyżbym spotkał pannę o niemytej du..pie" (ten koleś ma jeszcze jeden kawałek ze słowami "co za dzień"
Proszę o pomoc.

Lilo
Lilo
  8 stycznia 2011

witam, szukam piosenki, a właściwie coveru jednej z piosenek wykonanej przez mężczyzne z dość dużą nadwagą mieszkającego bodajże na hawajach, czy innej wyspie, który zmarł okolo 20 lat temu. w klipie do tej piosenki jest na samym końcu pokazane jego pogrzeb i jego żona z córką rozsypujące jego skremowane już ciało do wody. pomoże ktoś?

DylaraComesBack
DylaraComesBack
  9 stycznia 2011

szukam utworu, taki dyskotekowy, chyba po włosku lub coś podobnego,
coś na styl "We Don't Speak Americano" , w pewnym momencie tego kawałka pojawiają się słowa, coś w typie : " oooo, toree" i umc umc umc
przed tym "ooo tore" ktoś tam coś śpiewająco gada jakby po włosku może
moze ktoś wie o co chodzi? :wtf: ????

DylaraComesBack
DylaraComesBack
  9 stycznia 2011
promise
promise: poszukuję pewnego nowego utworu. jest tak,że ogółem muzyka jest coś takiego .. electro .. i przerywa śpiewając taka dziewczyna i wiem ,że ostatnie słowa brzmią ..."turn me on " i znów zaczyna się electro . wiem ,że dzisiaj w "dzień dobry TVN" jak było o tych zawodach w tańcu na rurze to ta piosenka leciała ;p;p

wiem o co chodzi może znajde ;d
Justynka2201
Justynka2201
  9 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem o co chodzi może znajde ;d

Przeciez juz jej podalam...:ninja:
dembowiec
dembowiec
  9 stycznia 2011

Poszukuję nowego wykonania piosenki Ray Charles'a "Hit the road Jack". Słyszałem ją niedawno w radiu ale nie podali kto ją wykonuje.

DylaraComesBack
DylaraComesBack
  10 stycznia 2011
Justynka2201
Justynka2201: Przeciez juz jej podalam...

za późno się ogarnęłem ;d
diakonpath
diakonpath
  10 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Poszukuję nowego wykonania piosenki Ray Charles'a "Hit the road Jack". Słyszałem ją niedawno w radiu ale nie podali kto ją wykonuje.

nie podale/as nawet przyblizonego brzmienia tej wersji to co leci w radi moze byc taksamo tym http://www.youtube.com/watch?v=_4U7EC2sVEc&translated=1 , jak i tym
http://www.youtube.com/watch?v=vrTl4gSlIgQ , to co leci w radiu moze byc nagrane miesiace temu. gdyby byla mozliwasc podania wiekszej ilosci szczegolow" jakie radio, kiedy?
diakonpath
diakonpath
  10 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że ostatnie słowa brzmią ..."turn me on " i znów zaczyna się electro

to nie jest electro!!!
dembowiec
dembowiec
  10 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie podale/as nawet przyblizonego brzmienia tej wersji to co leci w radi moze byc taksamo tym http://www.youtube.com/watch?v=_4U7EC2sVEc&translated=1 , jak i tym http://www.youtube.com/watch?v=vrTl4gSlIgQ , to co leci w radiu moze byc nagrane miesiace temu. gdyby byla mozliwasc podania wiekszej ilosci szczegolow" jakie radio, kiedy?

już sobie poradziłem
xYourSweetDream
xYourSweetDream
  10 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam poszukuję pewnego kawałku hip-hop z którego pamiętam tylko kawałek tekstu: "smród bezwstydnie roznosi po chałupie czyżbym spotkał pannę o niemytej du..pie" (ten koleś ma jeszcze jeden kawałek ze słowami "co za dzień" Proszę o pomoc.

Jakiś taki motyw jest w slon- love forever

A swoja drogą szukam kawałka słyszałem go na imprezie, tam kobieta śpiewa w refrenie "i never forget o o o o " zwrotki rapuje jakiś gość w stylu pitbula, a całość jest mocno imprezowa:)