- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 139 z 193
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
poszukuję pewnego nowego utworu.
jest tak,że ogółem muzyka jest coś takiego .. electro ..
i przerywa śpiewając taka dziewczyna i wiem ,że ostatnie słowa brzmią ..."turn me on " i znów zaczyna się electro .
wiem ,że dzisiaj w "dzień dobry TVN" jak było o tych zawodach w tańcu na rurze to ta piosenka leciała ;p;p
Afrojack feat. Eva Simons - Take over Control ;))
Witam poszukuję pewnego kawałku hip-hop z którego pamiętam tylko kawałek tekstu: "smród bezwstydnie roznosi po chałupie czyżbym spotkał pannę o niemytej du..pie" (ten koleś ma jeszcze jeden kawałek ze słowami "co za dzień"
Proszę o pomoc.
witam, szukam piosenki, a właściwie coveru jednej z piosenek wykonanej przez mężczyzne z dość dużą nadwagą mieszkającego bodajże na hawajach, czy innej wyspie, który zmarł okolo 20 lat temu. w klipie do tej piosenki jest na samym końcu pokazane jego pogrzeb i jego żona z córką rozsypujące jego skremowane już ciało do wody. pomoże ktoś?
szukam utworu, taki dyskotekowy, chyba po włosku lub coś podobnego,
coś na styl "We Don't Speak Americano" , w pewnym momencie tego kawałka pojawiają się słowa, coś w typie : " oooo, toree" i umc umc umc
przed tym "ooo tore" ktoś tam coś śpiewająco gada jakby po włosku może
moze ktoś wie o co chodzi? ????
wiem o co chodzi może znajde ;d
Poszukuję nowego wykonania piosenki Ray Charles'a "Hit the road Jack". Słyszałem ją niedawno w radiu ale nie podali kto ją wykonuje.
nie podale/as nawet przyblizonego brzmienia tej wersji to co leci w radi moze byc taksamo tym http://www.youtube.com/watch?v=_4U7EC2sVEc&translated=1 , jak i tym
http://www.youtube.com/watch?v=vrTl4gSlIgQ , to co leci w radiu moze byc nagrane miesiace temu. gdyby byla mozliwasc podania wiekszej ilosci szczegolow" jakie radio, kiedy?
już sobie poradziłem
Jakiś taki motyw jest w slon- love forever
A swoja drogą szukam kawałka słyszałem go na imprezie, tam kobieta śpiewa w refrenie "i never forget o o o o " zwrotki rapuje jakiś gość w stylu pitbula, a całość jest mocno imprezowa:)