Mam takie skromne pytanie;
Jak często oddajcie głosy na portalu ?
Czy są to częściej głosy na TAK ❤ czy raczej na NIE ❌ ?
lista tematów
TAK ❤ NIE ❌ strona 2 z 2
Konto usunięte: Angel666: A co powiecie o głosach NIE X od osób których nie dotknęlibyście nawet patykiem ? JAKI mają w tym cel? np. 60 letnia paskuda?Po to jest ta opcja i każdy ma prawo do głosu. Czy Tobie się to podoba czy nie. Wszedłem na Twój profil zobaczyłem i również dał bym nie. Jeżeli tak Ci na tych głosach zależy, możesz winić tylko siebie za negatywne oceny. Pozdro dziadek 👍
Haha, teraz mnie rozśmieszyłeś gówniarzu z reputacją na minus , nic nie mam do gejów ale nie pisz do mnie.
Święta i po świętach, czas wracać do szarej rzeczywistości bo czas tak szybko płynie. Lubię poznawać ciekawych ludzi i rozmawiać na każdy temat, oczywiście nie jestem desperatem szukającym miłości na siłę ale przelotne związki też mnie nie interesują. Szanuje kobiety ale siebie również, mówi się że szacunek nie należy się tym którzy go oczekują i wymagają ale tym którzy na niego zasługują dlatego człowiek powinien szanować siebie i innych. Często piszę spontanicznie dlatego czasami moje wypowiedzi są trochę dłuższe, piszę to co myślę i czuję kierując się sercem i rozumem. Zawsze chętnie pogadam na każdy temat, miłego dnia życzę i pozdrawiam serdecznie.
Konto usunięte: Święta i po świętach, czas wracać do szarej rzeczywistości bo czas tak szybko płynie. Lubię poznawać ciekawych ludzi i rozmawiać na każdy temat, oczywiście nie jestem desperatem szukającym miłości na siłę ale przelotne związki też mnie nie interesują. Szanuje kobiety ale siebie również, mówi się że szacunek nie należy się tym którzy go oczekują i wymagają ale tym którzy na niego zasługują dlatego człowiek powinien szanować siebie i innych. Często piszę spontanicznie dlatego czasami moje wypowiedzi są trochę dłuższe, piszę to co myślę i czuję kierując się sercem i rozumem. Zawsze chętnie pogadam na każdy temat, miłego dnia życzę i pozdrawiam serdecznie.
Dokładnie, złota myśl 🍺