Mam takie skromne pytanie;
Jak często oddajcie głosy na portalu ?
Czy są to częściej głosy na TAK ❤ czy raczej na NIE ❌ ?
lista tematów
TAK ❤ NIE ❌ strona 1 z 2
A co powiecie o głosach NIE X od osób których nie dotknęlibyście nawet patykiem ? JAKI mają w tym cel? np. 60 letnia paskuda?
Nic, dała "NIE" ok po prostu się jej nie spodobałem. Każdy mam prawo zagłosować i każdy oceniający ma swój tym mężczyzny/kobiety nawet taka "Paskuda" jak to napisałeś.
Może popsucia "Średniej" na profilu.
HardStyle
Jeśli ktoś daje "Nie" to wiadomo , nie mam z tym problemu.
Piszę w kontekście masowego dawania "nie" od osób które maja tylko "nie" praktycznie od wszystkich na swoim profilu. Rozumiem ze to zemsta. Bo inne przyczyny nie widzę. Dla mnie bez znaczenia to, ale chciałem zrozumieć mechanizm.
Sporadycznie :)
Róznie.
Jeśli ktos faktycznie mi sie spodoba klikne TAK, jesli nie, to wtedy nie. Nie zostawiam takze dla wszelkiej masci kombinatorow - spamerzy i konta fikcyjne.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: A co powiecie o głosach NIE X od osób których nie dotknęlibyście nawet patykiem ? JAKI mają w tym cel? np. 60 letnia paskuda?
Po to jest ta opcja i każdy ma prawo do głosu. Czy Tobie się to podoba czy nie. Wszedłem na Twój profil zobaczyłem i również dał bym nie. Jeżeli tak Ci na tych głosach zależy, możesz winić tylko siebie za negatywne oceny. Pozdro dziadek 👍
jak jest możliwość dać tak i nie to czemu nie skorzystać podoba mi się daje tak nie daje nie tak na logike najprościej
Konto usunięte: A Czy waszym zdaniem lepsze było głosowanie od 1 do 11 ? Czy to co teraz zostało ulepszone?
fajne było 1-10 i ten ból dupy nastolatek gdy dostały poniżej 10 :)
Czasem odpalam głosowanie ale algorytm podpowiada mi kobiety z drugiego końca Polski albo takie potwory zapuszczone że się odechciewa.