czemu w polsce nikt tego nie robi? jak myslicie, czy to mogloby sie to sprawdzic w naszych warunkach?
Polaczyc dom starcow z domem dziecka?
Na pewno nigdy nie powiem że dał go bóg ojciec bo bym skłamała i była hipokryką. Na świat wydałam go ja, ciąże znosiłam ja, a nie Twój bóg. Pamiętaj natomiast że dużo dzieci rodzi się dzięki nauce bo innej możliwości nie ma. Koszty jakie ponosi się dziecko a to ciekaw,
Bardziej był się zajęła faktem czemu rodziny maja po 5-10 dzieci i są tak dysfunkcyjne że oddają je państwu żeby każdy pracujący utrzymywał. Nie denerwuje się wcale, ale Ty i owszem. Tak jestem szczęśliwa i to bardzo bo mam przy sobie osoby które kocham, mój cel przeżyć swoje żyjecie najlepiej jak potrafię i cieszyć się nim. Masz jeszcze jakiś problem? Może Ci psychiatra by pomógł.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Powiem Tobie tak, gdy już wszystko stracisz prawdziwym domem dla dziecka będziesz Ty sama i Twoja miłość, przytulenie na przykład. Gdy Ciebie zabraknie-umrzesz, zawsze będzie mogło do Niej (Miłości) wrócić.
Nie denerwują mnie kłamstwa, bo niby czemu mają?
Nie dążysz do większego szczęścia? Jaki cel ma Twoje życie? Aby tylko osiągnąć własne , ziemskie szczęście? Czy to nie egoistyczne, skoro kochasz i założyłaś rodzinę? Chcesz się cieszyć nim, a co Tobie radość?
I znów traktujesz dzieci jak problem i przedmiot, przecież jesteś matką, powinnaś bardziej rozumieć, że to stworzenia czujące i kochające. Chcesz by Ciebie, ktoś traktował jak przedmiot i w taki sposób o Tobie mówił?
Owieczko ja wiem że jesteś na etapie miłość do wszyskich bo tak karze Twój bóg, ale doprawdy powiem Ci zajmij się własnym życiem, swoimi problemami i nie nauczaj innych co jest dla nich najlepsze. Twój bóg nie byłby z tego faktu zadowolony. Żyj i daj innym żyć jak chcą. Być może pomyliłeś portale na przeznaczeni.pl odnajdziesz swoje przeznaczenie.
Я удалю secret chat
Dziękuję za rozmowę. Szkoda, że nie odpowiedziałaś na moje pytania o cel swojego życia. Z mojego punktu widzenia, smutno byłoby patrzyć na dziecko, którego rodzic wylicza koszty Jego utrzymania, rozwijania pasji. Natomiast odczuwałbym ogromną radość widząc miłość rodzica do własnego dziecka, życia skromnego i uczciwego, wypełnionego ich wspólną miłością.
Odnalazłem swoje przeznaczenie. :) Jest to życie miłością i wolne od kłamstw, a co ma być to będzie, ufam Bogu.
Wiem do czego zmierzasz, ale bog nie ma z tym nic wspolnego. Zauwaz,ze ludzie zli okrutni pozbawieni ludzkich uczuc, tez maja potomstwo, a przeciez zeby bylo tak jak insynnujesz to przeciez nie mieliby wlasnych dzieci, bo bog wedlug koscioka nie popiera zla i z gory pietnowalby takich osobnikow.
Owieczko polecam historie filozofii pana Tatarkiewicza, może coś zrozumiesz. Bo na chwilę obecna jesteś oderwany od rzeczywistości. Być może to rodzaj terapii ale popadanie ze skrajności w skrajność no nie jest antidotum.
Я удалю secret chat
Nie oceniam kto jest zły i kto zasługuje na potomstwo, a kto nie. Ciekawe, że poważny świat wmawia ludziom, że seks został stworzony dla przyjemności i to nazywa odpowiedzialnością? Czyli kupowanie lizaków dla samej przyjemności jest odpowiedzialnością zamiast chleba, który daje życie?
Konsekwencją seksu są narodziny i umiejętność wzięcia odpowiedzialności za życie dziecka jest miarą dojrzałości do podjęcia współżycia między partnerami.
Pana Tatarkiewicza, ładne nazwisko, brzmi jak pisarz książek dla dzieci i młodzieży.
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag
Bóg, miłość, braterstwo i jedność, sprawiedliwość, łagodność, równość i coś jeszcze.... dużo osób rodzi się z nadzieją widzenia Boga- poznania Jego miłości.
Ich potrzeba miłości jest zaspokojona. Mogą odrzucić grzech, nikt i nic więcej nie jest im potrzebny/e do bycia radosnymi. Wiecznie radośni. Wiecznie szczęśliwi, należy się radować z ich Szczęścia. Potrzeba miłości jest naturalniejsza od potrzeb fizjologicznych.