Witam,jako że często podróżuje do Hiszpanii panowie dodam tylko tyle polki to nie kobiety, Hiszpanki są niesamowicie piękne,lubią flirtować ,nie obchodzi je ile zarabiasz i czy wgl zarabiasz, Nie są blacharami ,nigdy ale to przenigdy Hiszpanka nie zapyta się ile zarabiasz,lub ile masz na koncie polka zrobi to zanim będzie znać twoje imię. Hiszpanki bardzo dbają o siebie na dodatek cellulit u Hiszpanek to prawdziwa rzadkość ,polkom daleko do tego, na koniec dodam Moja kobieta to Hiszpanka i jestem z nią w związku już 7 lat ból doopy zazdrosnych polek bezcenny Pozdrawiam
Hiszpanka = prawdziwa kobieta Polka= pod kobieta strona 1 z 4
W Hiszpanii za gorąco nie lubię upałów. Hiszpanki to takie latynoski ponoć mają szerokie tyłki jak włoszki to prawda ?
czy jest na sali lekarz?
Prawda, szafa typu komandor. 🤣🤣🤣
Szafa komandor nawet nie wiem jaka to XD Jeśli to był sarkazm to chciał bym o tym wiedzieć a jeślu nie to uznam ze chodzi o coś a'la meblościanka. XD
Kiedyś program historyczny oglądałem o Hiszpanii czasy średniowiecza święta inkfizycja odkrywanie Ameryki itp. Czasy gdzie w Hiszpanii panowali muzułmanie i te wszystkie mieszające się kultury budownictwo itp czyli jest faktycznie co zwiedzać. Pojechał bym ale tylko samolotem busem chyba bym zdechł po drodze. XD
Ale samolot jest intrygujący sam w sobie no i szybka podróż 😛😄
Nie inaczej też z tym mam problem i tabletki nie pomagaja tak więc lot to chyba najlepsze wyjscie ale w ostatecznosci pociągiem z przesiadkami XD A jak nie to zawsze na google strit mozna wejść i pozwiedzać dupy z domu nie ruszając XD
rano zrobiłem ciekawy eksperyment podjechałem wypożyczonym ferrari pod firmę Mojej kobiety i nawet sie na to auto nie popatrzyła ,niestety nie miałem jak wycofać bo ok 15 polek zaczęło lizać tylni spojler....