Niedawno media obiegła sensacyjna wiadomość o nowej metodzie oszustwa "na Amerykańskiego żołnierza". Oszustwo polegało na utrzymywaniu kontaktów z Polkami przez oszustów podających się za Amerykańskich żołnierzy, którzy wysyłali różne gadgety za pobraniem na kilka - kilkadziesiąt tysięcy złotych, lub prosili o pożyczki. Oszukanych są setki jeśli nie tysiące... Jaki z tego wniosek? Polka nie dla Polaka, biedaka, robaka, ona zasługuje co najmniej na super przystojnego Amerykańskiego żołnierza któremu gotowa jest słać pieniążki wartkim strumieniem za samą możliwość spotkania - hipergamia w najlepszym wydaniu Śmieszności dodaje fakt, że jednym z "Amerykańskich żołnierzy" który oszukał najwięcej kobiet była 20-paro letnia obywatelka Zimbabwe studiująca w Białymstoku architekturę - jak widać doświadczenie w kontaktach z Polkami zaowocowało takim pomysłem, który przyniósł jej kilkaset tys. PLN zysku
lista tematów
Polki pragną księcia z USA - media w szoku! strona 2 z 2
Leon poznałam męża 3 miesiące po tym jak odszedł do rezerwy 😆 powiedział po kilku latach jako zawodowy że wojsko w Pl nie istnieje i to fikcja.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Konto usunięte: Niedawno media obiegła sensacyjna wiadomość o nowej metodzie oszustwa "na Amerykańskiego żołnierza". Oszustwo polegało na utrzymywaniu kontaktów z Polkami przez oszustów podających się za Amerykańskich żołnierzy, którzy wysyłali różne gadgety za pobraniem na kilka - kilkadziesiąt tysięcy złotych, lub prosili o pożyczki. Oszukanych są setki jeśli nie tysiące... Jaki z tego wniosek? Polka nie dla Polaka, biedaka, robaka, ona zasługuje co najmniej na super przystojnego Amerykańskiego żołnierza któremu gotowa jest słać pieniążki wartkim strumieniem za samą możliwość spotkania - hipergamia w najlepszym wydaniu Śmieszności dodaje fakt, że jednym z "Amerykańskich żołnierzy" który oszukał najwięcej kobiet była 20-paro letnia obywatelka Zimbabwe studiująca w Białymstoku architekturę - jak widać doświadczenie w kontaktach z Polkami zaowocowało takim pomysłem, który przyniósł jej kilkaset tys. PLN zysku
Sensacyjna xD
Beke mam bo typiary z azji to samo gadaja o swoich chlopach co z rosji a te to samo co z Polski a z Niemiec ze z Hszpanii.
Wiencyj Imigrantow z Zimbabwe uciekajacych przed wojna w syrii!! W gruncie rzeczy zostala oszukana grupa ktora ich najbardziej chciala.
Gradek ale wiesz że kasa w wojsku jest lipna. Nie zachęcają do pracy wcale.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает