Dawajcie im NIE, wtedy zobaczycie, jak Fotka się zmieni. Róbmy tak wszyscy jako faceci, bo inaczej będziemy mieli masę pustych księżniczek, zamiast fajnych wartościowych dziewczyn. Dlaczego to facet ma mieć średnio 8/11, a dzieczyny 10/11? Zmieńmy to tym prostym sposobem. Nawet jeśli nam si3r podoba jakaś dziewczyna, zaniżmy jej ocenę NIE, inaczej będziecie pompowali jej tą głupotę, że jest 11/10 i może sovie mieć każdego na pstryk
lista tematów
Dawajcie wszystkim dziewczynom oceny na NIE strona 3 z 4
Chyba wszyscy zdajemy sobie sprawę, że oceny kobiet na tej stronie są znacznie, znacznie.. zawyżone. Aż do momentu kiedy to staje się śmieszne. Przykładowo w Internecie ja mam taką liczbę punktów, co przeciętna dziewczyna posiadająca 1.50m wzrostu, poważną nadwagę i twarz o urodzie kartofla :-)
Kolega MGTOW-Korwinista wyjaśnił dlaczego tak się dzieje.
...
Jednak, żeby specjalnie głosować na 'nie', to jest przesada. Po prostu bądźmy uczciwi w naszych ocenach.
Poza tym do wyboru powinna być też dostępna opcja 'Być Może'. TAK / NIE to zdecydowanie zbyt ograniczony wybór.
Owad: BossMen: Poza tym do wyboru powinna być też dostępna opcja 'Być Może'.
Po co, 'Być Może' zawsze możesz profil pominąć.
W ogóle powinniśmy się zastanowić do czego służą te oceny. Nie sądzę, żeby była o strona randkowa, tym bardziej teraz, kiedy w Internecie grasuje tylu spermiarzy. Skoro nie jest to jest to strona randkowa, a raczej o ocenę zdjęć, powinno być więcej opcji, a przede wszystkim oceny powinny dotyczyć każdego zdjęcia z osobna, a nie całego profilu. Dane zdjęcie może być: 'dobre', 'kiepskie', 'takie sobie' i nie powinno być cofania oceny.
BossMen: Skoro nie jest to jest to strona randkowa, a raczej o ocenę zdjęć, powinno być więcej opcji, a przede wszystkim oceny powinny dotyczyć każdego zdjęcia z osobna, a nie całego profilu. Dane zdjęcie może być: 'dobre', 'kiepskie', 'takie sobie' i nie powinno być cofania oceny.
Tak było lata temu kiedy była skala ocen od 1 do 10 plus możliwość oddania 11 dla osób z Klubu Gwiazda. Wówczas pierwsza ocena miał wpływ na średnią, nie ważne jakie zdjęcie się oceniło, potem można było również oddawać oceny od 1 do 10 + 11 na każde zdjęcie i oceniane zdjęcia miały swoja średnią, a teraz tylko widnieje tam cały czas + 10.
HardStyle
Konto usunięte: fascynujace ocenki na jakims serwisie randkowo-społecznosciowym, serio ktos się tym jeszcze przejmuje? nawet nie wiem kto daje jakie decyzje.
O idealny przyklad kobiecej hipergamii 45646 tak i zero polaczen w pare :D
Ja dawalem tylko typiarom ktore tutaj sie zarzekaja ze maja meza i jakie to one sa fajne bo go maja i kazdy jest glupi i stulejarz a one sie puszczaja za gwiazde w innym dziale xd
kto chce sie rozmażać proszę bardzo, nie mam nic przeciwko, nie posiadam chęci posiadania małego śliniacego się wrzeszczacego klona, po co mam robić nadzieję facetowi, któremu bedę musiała za jakis czas usługiwać, bo kobieta musi to czy tamto, sorry gregory, ja z tego kółka sie wyłamuję, bawcie się beze mnie.