Jestem tu od kilku dni. Niestety po obserwacjach doszedłem do takiego punktu że zastanawiam się czego tu szukam. Chciałbym spytać czego tak naprawdę szukacie moje dogie panie na portalu randkowym
lista tematów
Pytanie do kobiet strona 2 z 2
Proste, w dzisiejszej dobie internetu, smartfonów niektórzy zapomnieli o czystej relacji międzyludzkiej. Kiedyś nie wiedziałaś jak gdzies dojść to pytałaś ludzi o drogę, a dziś mało kto to robi, bo google maps zrobią to lepiej. Ludze zatracaja sie w nowej technologii.
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: No to trochę Cię nie rozumiem...Proste, w dzisiejszej dobie internetu, smartfonów niektórzy zapomnieli o czystej relacji międzyludzkiej. Kiedyś nie wiedziałaś jak gdzies dojść to pytałaś ludzi o drogę, a dziś mało kto to robi, bo google maps zrobią to lepiej. Ludze zatracaja sie w nowej technologii.
Kochana- zrozumialam o co biega, tylko nie rozumiem "oburzenia" autora. Moze gostek juz po prostu tak przesiąknął tą całą technologią , ze tak mu najłatwiej i najszybciej było ogarnąć.
Konto usunięte: Jestem tu od kilku dni. Niestety po obserwacjach doszedłem do takiego punktu że zastanawiam się czego tu szukam. Chciałbym spytać czego tak naprawdę szukacie moje dogie panie na portalu randkowym
Mój drogi, lubię czytać, i czasami potrzebuje odskoczni i poczytania głupot. Jestem tu już tak długo że nie szukam i nie szukałam niczego tu nigdy. Czytając posty na tym forum można zobaczyć jak idzie wszystko do przodu i jak się zmienia podejście do sexu też.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Czytając posty na tym forum można zobaczyć jak idzie wszystko do przodu i jak się zmienia podejście do sexu też.
Jestem raczej starej daty. Przy obcej kobiecie majtek nie ściągne😂
Serce nie sługa seksy tylko na dziale seks. :P
Konto usunięte: Czytając posty na tym forum można zobaczyć jak idzie wszystko do przodu i jak się zmienia podejście do sexu też.
Jestem raczej starej daty. Przy obcej kobiecie majtek nie ściągne