Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 36 z 75
Oczywiscie, ze tak ale on chce to towarzystwo zaskoczyc czyms niebanalnym. Mowi, ze byl w tym roku juz na 3imp. urodzinowych ( w tym 2 osiemnaski) i bylo srednio. Torty takie nijakie z marketu udekorowane owocami. On chce cos niebamalnego. W zeszlym roku tez mial cycki. 😁
Ale on znowu chce te cycki , bo wszyscy byli pod wrazeniem pomydlu, tylko teraz w innym wydaniu. "Pipki" nie chce bo uwaza ze za "wulgarne" i dziewczyny moga sie bulwersowac i kilka bedzie nieletnich
Sporo..tzn. Ile wazyl ? Ten wazyl prawie 3 kg. ( nieduzy , z nami bylo 12 osob) i troche zostalo. 110 zl.zaplacilam w bardzo dobrej cukierni. Zadna marka , po prostu mają takie domowe wypieki
To ja taka wiesniara jestem ze lubię tylko ciastka z galaretką, ewentualnie biszkopt bita śmietana i owoce
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
No a już myślałam że jestem sama
Я удалю secret chat
Ja właśnie zjadłam obiad - miało być bez obiadu ale dziecko wczorajszym pogardziło i musiałam wyczarować zupę pomidorową która wchłoną. Odkurzyłam posprzątałam, zmywarkę wypakowałam zapakowałam i sobie w wannie leżę o
Я удалю secret chat