Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista temat贸w
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 35 z 75
Ale niestety damę kurze klaty albo faceci w slipach bawiący się swoim ptakiem to jest ohydne
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
A myślisz że ja pamietam. Ma taką buzie trochę jak upośledzony. Nie wiem czy jest teraz aż zobaczę
Я удалю secret chat
A nie ma go już. Pamietam że nadawał z jakiegoś strychu 😆 śmieszny strasznie był, tylko kurka on chyba jest faktycznie lekko upośledzony z tego co pamietam
Я удалю secret chat
Bejbuch: Przeczytajmojopis: Siemka wszystkim , ale Wy ranne ptaszki 😊
No ja spac nie moge, glupie sny. Ogladalam na noc ludzką stoboge, i tak jakos zle mi sie spalo, 🙄 ide kawuni zrobię noze na nogi postawi 😍 Milej niedzieli!
Hey. Kurcze- tez to kiedys obejrzałam i dojsc do siebie nie moglam 😨.Ludzka fantazja nie zna granic
Konto usuni臋te: Bejbuch: Przeczytajmojopis: Siemka wszystkim , ale Wy ranne ptaszki 😊
No ja spac nie moge, glupie sny. Ogladalam na noc ludzką stoboge, i tak jakos zle mi sie spalo, 🙄 ide kawuni zrobię noze na nogi postawi 😍 Milej niedzieli!
Hey. Kurcze- tez to kiedys obejrzałam i dojsc do siebie nie moglam 😨.Ludzka fantazja nie zna granic
Wiesz co, mnie az tak nie ruszył, aczkolwiek byl bardziej pokrecony niz 1 część, w 1 części koles wszystko precyzyjnie odpowiednie przyrządy a w drugiej koloes na chama wszystko, bardziej obrzydzila. Ale osobiście polecam Srpski film, z 2010. bardzo mocny, malo kto jest w stanie obejrzec go do konca. 🙄