????
lista tematów
Czego szukamyna fotce strona 3 z 3
Konto usunięte: W moim przypadku Ty nic nie musisz, nie ten target. Poza tym, walczysz strasznie z tą torbą i po nią nie idziesz. Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną, postrzeganie świata też co najmniej kulawe.
zapewne to Ty zaczynasz wypisywac coś o blond głowie ze muszę ruszac i wysilać, ciągle przy każdym poście próbujesz mi wmówić ze jestem zbyt pewna siebie nierozumną blondynką(przecież to widzę od początku), ale ja jeszcze powaznie tu pisac nie zaczęłam, zwyczajnie sie z Tobą droczę, trochę dziwne ze tak inteligentny facet tego nie widzi xd
Konto usunięte: Arpad: W moim przypadku Ty nic nie musisz, nie ten target. Poza tym, walczysz strasznie z tą torbą i po nią nie idziesz. Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną, postrzeganie świata też co najmniej kulawe.
zapewne to Ty zaczynasz wypisywac coś o blond głowie ze muszę ruszac i wysilać, ciągle przy każdym poście próbujesz mi wmówić ze jestem zbyt pewna siebie nierozumną blondynką(przecież to widzę od początku), ale ja jeszcze powaznie tu pisac nie zaczęłam, z Tobą zwyczajnie sie z droczę, trochę dziwne ze tak inteligentny facet tego nie widzi xd
A jak tak Was czytam i widzę to odwrotnie. I zastanawiam się, które z Was wyprowadzi mnie z błędu 😊