Hejka,
jak weekendzik?
Złożyliście mamie życzenia? Składacie je w ogóle?
lista tematów
Zadzwoń do mamy strona 1 z 4
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Halo Oam!
Co oznacza Twój nick, swoją drogą?
Czy to palindrom od Mao (Zedonga)? :-D
O, to brzmi super. Jaką formę relaksu wybrałaś? :-D
Mi.. leniwie. Z relaksem tak średnio, bo już mi przychodzą powiadomienia z pracy, do której jutro wracam po urlopie. :-D
Konto usunięte: Oczywiście, choć ubolewam że mogłam to zrobić jedynie telefonicznie. Jednakże prezent na nią czeka! :)
Na pewno i tak się ucieszyła. A jaki prezent? ;>
Gdzie tak biegałaś? Czyżby wykorzystana niedziela handlowa? :-D
O, faktycznie, to ma swoje plusy i minusy. :-D
Moja dostała prezent w czwartek, bo u niej byłam, a dziś zadzwoniłam z życzonkami. Wkręciłam się we "włosing" i jej też zrobiłam hennę i sprezentowałam odżywki. ;-D
Ah, nocka pracka. Oby nocka szybko minęła zatem! :-)
A co to jest? :DSą to moje inicjały. :D WIEM, to był czysty spontan :D Dokładnie taką:
Oj tak, rozmawiałyśmy z godzinke. :D Postawiłam na pielęgnacje, ona ma bzika na tym punkcie. Kosmetyczka z balsamem do ciała i perfumami, taki zestaw. :)
Spodobał mi sie na tyle, że sobie również zakupiłam :skromna: :D Po to jest weekend, czas wolny od pracy by leniuszkować i odpoczywać! Nawet na urlopie nie dadzą człowiekowi spokoju.. eh :(
Oj tak, rozmawiałyśmy z godzinke. :D Postawiłam na pielęgnacje, ona ma bzika na tym punkcie. Kosmetyczka z balsamem do ciała i perfumami, taki zestaw. :)
Spodobał mi sie na tyle, że sobie również zakupiłam :skromna: :D Po to jest weekend, czas wolny od pracy by leniuszkować i odpoczywać! Nawet na urlopie nie dadzą człowiekowi spokoju.. eh :(
Oam - mao czytane od tyłu. :-D
A Mao to taki komunistyczny polityk z aliexpres. :-P
Aaa, kurdę, trzy literki mnie zmyliły. :-D
Spontan najlepszy. Ja np miałam jechać do Krakowa/Katowic ale spontanicznie nie wstałam na pociąg i pojechałam bezpośrednio do mamy. xD
Ale morza zazdro :3
Kurdę, z mamą zawsze mi tyle schodzi. ;D
Konto usunięte: Postawiłam na pielęgnacje, ona ma bzika na tym punkcie. Kosmetyczka z balsamem do ciała i perfumami, taki zestaw. :)
Spodobał mi sie na tyle, że sobie również zakupiłam :skromna: :D
O, praktyczne prezenty propsuję. Chociaż perfumy to ryzykowny prezent. :D
Fakt. Albo przestawić sobie tryb snu i mieć problem ze wstaniem do pracy później. ;D
No tutaj to moja wina, sama sobie dedlajn dałam na poniedziałek i zapomniałam, że przyjdą powiadomienia. :D
kurczepieczone.. troche przypał.. Też bym tak zrobiła ale do dojczów to tak trochę nie bardzo..;/ No dzięki, cała twarz jak burak Dlaczego? Akurat te jej sie podobają, więc wzięłam w zestawie. :D Czubek! :D Ale matke i tak ma, jakoś na świat przyszło. Tak czy siak, ja nie widzę w tym nic złego. ;)
Ziemia: Spontan najlepszy. Ja np miałam jechać do Krakowa/Katowic ale spontanicznie nie wstałam na pociąg i pojechałam bezpośrednio do mamy.
Ziemia: No tutaj to moja wina, sama sobie dedlajn dałam na poniedziałek i zapomniałam, że przyjdą powiadomienia. :D
Nie no, czemu.
W sensie, że mama w Niemczech? Zależy skąd. Jak jesteś z jakiegoś Wrocławia to blisko. :-D
O, opalanko? :-D
Bo to bardzo, hm.. subiektywny prezent. Mi np. mało zapachów się podoba. Ale super, że trafiłaś. :-D
Co jeśli inni też maja takie skojarzenia? :D Z przesiadką 6h drogi, no ale cena biletu robi swoje. I niestety ale powrotu tego samego dnia bym nie ogarnęła. Nie celowe! Wyszło przy okazji xD Mam podobnie, ostatnio wkręciły mi się zapachy kwiatowe, ahh
Konto usunięte: Ale matke i tak ma, jakoś na świat przyszło. Tak czy siak, ja nie widzę w tym nic złego. ;)którychcemasarz
Tutaj masz racje, jednak moim zdaniem slowo "matka", oznacza cos wiecej, niz tylko wyparcie z siebie potomka...
To sie wysmarkaj, a po "takie osoby" dalej nie czytam...
Myślę, że nikt Cię nie podejrzewa o takie zapędy. :-D
Konto usunięte: Z przesiadką 6h drogi, no ale cena biletu robi swoje. I niestety ale powrotu tego samego dnia bym nie ogarnęła.
Do mamy jechałam 6,5. Myślałam, że oszaleje w tym pociągu. A nie możesz zostać na noc np? :-)
Tak najlepiej. :-D
Kwiatowe są spoko, lekkie, byle nie słodkie. :D Ja lubię jakieś piżmo, cedr itp, więc bardziej w kierunku męskich zapachów. :D
Jak będę miała okazję i nie zapomnę. ;D
Dobra, wydupiaj stąd, bo albo jesteś trollem (oby) albo przez takich jak ty, normalni homosie mają przewalone, za sam ten fakt.