Hejka,
jak weekendzik?
Złożyliście mamie życzenia? Składacie je w ogóle?
lista tematów
Zadzwoń do mamy strona 3 z 4
Rzadko się taki trafia :D Noo i co z tego? To żaden pretekst :D Za dzieciaka lubiłam różne wynalazki, ale z wiekiem zaczęłam kochać prostote i klasyke.To mój drugi, więc mam porównanie. Jako pierwszego kupiłam MiBand3 (niebawem ma wyjść 4) i jest naprawdę fajny choć te mierzenie kroków niekoniecznie dobrze mu wychodziło, za to bateria 14dni spokojnie wytrzymywała, a bez włączonych powiadomień SMS które mi w tamtym okresie przychodziły jak powalone- jeszcze dłużej. Teraz mam Huawei Band A2, wygląda zgrabniej i bardziej ekskluzywnie bateria trzyma słabiej choć bez tych powiadomień spokojnie wytrzyma dłużej. Jest fajny i tańszy od MiBand'a. Musiałam zmienić ze względu na to że zmieniłam telefon z samsunga na huawei i opaska nie działała jak trzeba, nakładka systemowa ją hmm wywalała po zamknięciu aplikacji.
Powinniśmy Cię obdarować jakimś pseudonimem fotkowym skoro to tylko inicjały żeby było łatwiej zapamiętać. Może Olka Marchewka byłoby dobrze :D Oczywiście to tylko propozycja bo nie znamy nawet imienia.
nieźle kombinujesz Ziemianka
Pokażno bliżej te nagrodę. Mam nadzieję że nie startujesz w kategorii z mężczyznami co sugeruje ten pan na obrazku. Z drugiej strony kształt figurki sugeruje... a dobra. Gratulejszyn!
Żeby nie był czysty
Mama siedziała w komisji wyborczej i wydawała karty. Nie chciałem przeszkadzać , nie wiedząc kiedy ma przerwę. O rany! Mogłem jednak zadzwonić.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
kategoria k+25 do 35..jeszcze sie mieszczę w tej młodszej grupie, wycięłam te młode pipki
Nie doszukuj sie oszustwa, napierdzielam po 200km ponad na miesiac żeby mieć wyniki jakieś na zawodach.To był 1 bieg Grand Prix Wlkp w biegach ulicznych .mam zamiar wygrać chociażby w kat wiekowej.
Wszyscy mieli identyczne statuetki.
co?
Dziękować.
Nie doszukuj sie oszustwa, napierdzielam po 200km ponad na miesiac żeby mieć wyniki jakieś na zawodach.To był 1 bieg Grand Prix Wlkp w biegach ulicznych .mam zamiar wygrać chociażby w kat wiekowej.
DyktatorMody: Mam nadzieję że nie startujesz w kategorii z mężczyznami co sugeruje ten pan na obrazku.
Wszyscy mieli identyczne statuetki.
co?
Dziękować.
DyktatorMody: Powinniśmy Cię obdarować jakimś pseudonimem fotkowym skoro to tylko inicjały żeby było łatwiej zapamiętać. Może Olka Marchewka byłoby dobrze :D Oczywiście to tylko propozycja bo nie znamy nawet imienia.
DyktatorMody: Świetnie. Kiedyś wytną Ciebie ale jeszcze nie teraz. One wyglądają na bardziej na zadowolone z 2, 3 miejsca. Ty już przywykłaś do wygranej.
tak serio,to wygrywam często, ale tylko w małych biegach, gdzie biegnie ze 150 czy 250 osób, jak sa większe biegi z 1000 czy z 2 tyś ludu gdzie przyjeżdza prawdziwa elita, ja nie mam startu z nimi nawet.
Dzięki Mała.
A co wygrałem, he?
To pewnie od koloru włosów.
No i została jeszcze literka "a" do rozszyfrowania. Masz na drugie imię Anna, zgaduję.
Konto usunięte: tak serio,to wygrywam często, ale tylko w małych biegach, gdzie biegnie ze 150 czy 250 osób, jak sa większe biegi z 1000 czy z 2 tyś ludu gdzie przyjeżdza prawdziwa elita,
Pewnie. Wystarczy jeden Murzyn na liście startowej i pozamiatane.
Zawsze możesz startować to wtedy dla siebie a nie dla uścisku dłoni prezesa i nagrody.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
DyktatorMody: Zawsze możesz startować to wtedy dla siebie a nie dla uścisku dłoni prezesa i nagrody.
cały czas tak robię, dla mnie wazniejsze są "życiówki" czyli postep w kolejnych zawodach, niz jakiś puchar czy bon dodecathlonu, to mi daje frajde z tego co robię, jak nie ma postępu to analizuje, co robię źle.
Brak kopa za Przeca ja nie ruda! Oj źle sie za to zabrałeś ale nie dziwie sie, w odpowiedniej kolejności "o" powinno być ostatnie ale login był zajęty. Więc od nazwiska po drugie imie. :D A nie. :D