Według mnie to są co niektóre takie dzięki co tylko cyckami swieca tutaj na tym portalu bo nie mają co robić
Pabianice strona 3 z 3
Miłe panie owszem nikt nikogo nie obraża, ale ktoś może poczuć się urażony tak więc wszyscy nie potrzebujemy niepotrzebnych spięć jeśli ktoś ma jakiś kłopot czy problem proszę pisać do Moderatora na PW
Nie mówię,że w Twojej wypowiedzi ogólnie nie ma kultury ale wiesz nie chce żeby ktoś poczuł się w jakiś sposób urażony czy coś :)
lovehardcorove
[quote=Aro34]Miłe panie owszem nikt nikogo nie obraża, ale ktoś może poczuć się urażony tak więc wszyscy nie potrzebujemy niepotrzebnych spięć jeśli ktoś ma jakiś kłopot czy problem proszę pisać do Moderatora na PW[/quote
Zartujesz ?? Uwazasz ze sugerowanie mi (sory - PISANIE WPROST PUBLICZNIE!) ze ze mna COŚ NIE TAK bo mam meza, syna i jestem na portalu dla MLODZIEZY i smiem wypowiadac sie zle o facetach i oczernianie mnie na podstawie bzud wyssanych z pacla, ze SZUKAM ZNAJOMOSCI I EXCESOW to nie obrazanie ????
Aro - od czegos tu cbyba jestes..???
O mój boszzze, nie spodziewałam się takiej histerii.
Dystans, dystans albo wszyscy umrzemy.
Zresztą end of topic.
Ta rozmowa do niczego nie prowadzi, znudziło mnie to już.
Pozdrawiam i życzę udanych znajomości z mężczyznami potrafiącymi skleić dwa zdania.