Według mnie to są co niektóre takie dzięki co tylko cyckami swieca tutaj na tym portalu bo nie mają co robić
Pabianice strona 2 z 3
Pozdrawiam ciepło. :-)
Również otrzymuje takie wiadomości a nikt nie pomyśli, że ktoś ma tu konto tylko ze względu np. na grupę czy nie wiem na forum np. bo ma tu swoich znajomych czy ekipę :)
lovehardcorove
A wiek? Cóż moim zdaniem nie ma znaczenia, jak się komuś dobrze z kimś rozmawia to będzie to robił :)
Portal nie ma ograniczeń wiekowych :)
lovehardcorove
Cieszy mnie ze sa tu tez normalne osoby z normalnym podejsciem. Ja poznalam tu wiele osob ( obojga plci) z ktorymi klikam o wszystkim i niczym , wypowiadam sie na forum..wiec raczejnie widze tu nic niestoswoego, a czepianie sie wieku....no cóz- jak ktos chce sie po prostu uczepic to powod zawsze znajdzie 😊
Bo to prawda w czym mężatka gorsza do rozmowy niż normalna dziewczyna wolna? :D
Ja tak samo poznałam tu wiele osób wartościowych, główne dzięki w sumie grupie na fotce i mamy już kontakt w sumie od 10 lat
lovehardcorove
Historia z tą Panią sięga dinozaurów i tylko ze względu na to napisałam tę uszczypliwą wypowiedź. Proszę nie generalizować o mężatkach i wieku, bo to wypowiedź konkretnie skierowana do tej Pani. ;-).
Jesli mężatka przebywa na tym portalu, szuka "znajomości", ekscesow na pw i narzeka, że mężczyźni w dzisiejszych czasach nie potrafią skleić dwóch zdań i godnie podrywać to jest coś nie tak.
A wyszło na to, że mam pretensje o wiek czy stan cywilny do ludzi. Tutaj nie ma ograniczeń, jak najbardziej. :)
Cos nie tak jest tutaj u kogos z czytaniem ze zrozimieniem. To , ze uwazam ze faceci nie potrafią w normalny sposob zacząc rozmowy i zaczepic kobiety, to nie musi od razu znaczycz, ze szukam tu EXCESÓW I ZNAJOMOSCI. Dosc obrazania mnie -bo na az takie chamstwo nie zamierzam sobie pozwolic !!!
Cos nie tak jest tutaj u kogos z czytaniem ze zrozimieniem. To , ze uwazam ze faceci nie potrafią w normalny sposob zacząc rozmowy i zaczepic kobiety, to nie musi od razu znaczycz, ze szukam tu EXCESÓW I ZNAJOMOSCI. Dosc obrazania mnie -
I oczywiście zgadzam się z jedną jak i drugą Panią wyżej - ograniczeń wiekowych nie ma tu - można posiadać konto i mieć wspaniałe znajomości i nie każdy/ każda jedna szuka tu przygód posiadając męża czy żonę :)
Czasem ktoś zwyczajnie potrzebuje rozmowy i tu przebywa :)
lovehardcorove
Oczywiście nie obrażamy dziewczyny - nie wiem jaka jest sytuacja między Wami, ale no bez obraźliwych tekstów proszę :)
lovehardcorove