Przepraszam za odrzucanie. Iksuje zeby przegladac ale same dzieci albo zbyt duza odleglosc. Poza tym prosze nie obrazac ja tego nie robie. A facet musi miec kase bo ja mam dosc utrzymywania. Jak komus nie pasi niech tez ixa da i szuka dalej. Pozdrawiam
lista tematów
Przeprosiny strona 3 z 4
Ty miałaś tylko dwie informacje do przekazania. Tutaj jest nieco gorzej, ale pewnie, nawet w kilku słowach może udałoby się to streścić. Spróbujemy?
Sry że odrzucam. Iksuję bo nie skipuję. Nie gnojków i niedaleko. Nie obrażajmy się wzajemnie. Facet musi mieć kasę. Elo.
Zmieści się to do statusu? :D
Potrzebowałem zmian w swoim życiu. Voila! :D
Cóż to za dialekt, waszmość raczył zaprezentować? :D
Podejmujesz wyzwanie?
Ten poprzedni Han Solo jakoś mi się zakorzenił ,a to nowe to co ? Czyżby ninja?😆
A jakoś wyrywkowo czytałem ostatnio książki z wielkiego szarego pudła ze strychu (nie pytaj o tytuły i autorów ,większość bez okładek )i tak jakoś mi podpasowało. 😀
Bardziej bandyta z pustkowi. Albo stalker z czarnobylskiej zony :D
Konto usunięte: A jakoś wyrywkowo czytałem ostatnio książki z wielkiego szarego pudła ze strychu (nie pytaj o tytuły i autorów ,większość bez okładek )i tak jakoś mi podpasowało
A tamta pisarka co jakiś czas temu założyła tu wątek nie kontynuowała swojej powieści? :D
Podejmujesz wyzwanie?