Przepraszam za odrzucanie. Iksuje zeby przegladac ale same dzieci albo zbyt duza odleglosc. Poza tym prosze nie obrazac ja tego nie robie. A facet musi miec kase bo ja mam dosc utrzymywania. Jak komus nie pasi niech tez ixa da i szuka dalej. Pozdrawiam
lista tematów
Przeprosiny strona 1 z 4
Konto usunięte: Przepraszam za odrzucanie. Iksuje zeby przegladac ale same dzieci albo zbyt duza odleglosc.
Przeglądając profile na komputerze masz możliwość pominięcia profilu, strzałką obok iksa, jeśli ktoś nie jest w Twoim zakresie wiekowym. Na telefonie nie ma tego ale nikt nie zmusza do korzystania z głosowania.
Możesz też Szukać danej osoby bardziej odpowiedniej po miejscowości i wieku.
Wcale więc nie musisz Iksować. Nadmierne iksowanie na Fotce uruchamia komunikat że może masz zły dzień.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Przepraszam za odrzucanie. Iksuje zeby przegladac ale same dzieci albo zbyt duza odleglosc. Poza tym prosze nie obrazac ja tego nie robie. A facet musi miec kase bo ja mam dosc utrzymywania. Jak komus nie pasi niech tez ixa da i szuka dalej. Pozdrawiam
Szczerość to podstawa. :D
Sory- dla mnie to wrecz chore i nielogiczne. Jaki to ma sens ???? Portal daje opcje glosowania TAK lub NIe a jesli czesto daje NIE to dostane bana ??? Z wiekszym absurdem się nie spotkalam
Konto usunięte: Sory- dla mnie to wrecz chore i nielogiczne. Jaki to ma sens ???? Portal daje opcje glosowania TAK lub NIe a jesli czesto daje NIE to dostane bana ??? Z wiekszym absurdem się nie spotkalam
A ja to rozumiem, bawienie sie w ciagle NIE, NIE, NIE jest strasznie dziecinne i jak dawne 1 wpływa na ocene więc.. nie widze tu zadnego absurdu.