Witajcie, Spędziłem ostatnie dwa tygodnie na portalu randkowym fotka.pl. Założyłem tak lewe konto jako studentka Marta. Byłem ciekaw jak zachowują się typowi faceci i jednym słowem - MASAKRA. Zainteresowanych odsyłam na:
http://www.mrkfashion.pl/2014/02/jak-podrywaja-na-fotkapl.html
Są tam screen`y wiadomości, a więc to co otrzymuje przeciętnie wyglądająca kobieta na tym portalu.
lista tematów
CAŁA PRAWDA O TYM JAK PODRYWAJĄ FACECI NA FOTKA.PL strona 1 z 3
to nawet nie jest podobne do ''podrywu''..
śmieszne jest również to , że ''Dojrzali '' mężczyźni szukają względów u o wiele młodszych od siebie kobiet.. ;p
Wy też tak uważacie ? ;p
Dokładnie !
takie ''Akcje'' irytują ..:)
lub te "Sex oferty" to też jest obleśne..
nie rozumiem ludzi, którzy godzą się na takie propozycje, a szczególnie młodym Kobietom.
Ci panowie równie dobrze mogliby pójść do Agencji towarzyskich które z pewnością im nie odmówią
Dobrze Mówię ?:) ;p
bardzo dobrze mowisz ;) ale oni mysla ze w tym wieku laski ktore sa w mlodym wieku sa tak glupie i naiwne. Ze dadza sie im podejsc i je wykorzystaja... ale my na szczescie myslimy logicznie i takim jak oni sie nie dajemy :-D
Konto usunięte: Dokładnie !
nie rozumiem ludzi, którzy godzą się na takie propozycje, a szczególnie młodym Kobietom.
Ci panowie równie dobrze mogliby pójść do Agencji towarzyskich które z pewnością im nie odmówią
Myślisz, że ktoś się godzi?
zioolek1979]Myślisz, że ktoś się godzi?
oczywiście ze tak napewną są takie dziewczyny bo nie wierze w to zeby wszystkie były takie grzeczne , ale mam nadzieje ze to juz rzadkość... takich dziewczyn....
zioolek1979: romsiaa: Dokładnie !
Myślisz, że ktoś się godzi?
uuu.. wiele dziewczyn po takich incydentach trafia na pierwsze strony gazet xd ze niby zostaly zgwalcone.. tak na prawde same sie wpakowały w to gówno.. same narobily sobie tego godząc się na spotkania z mężczyznami z takich komunikatorów jak facebook, nk i fotka.. itd itp.
później ściemniają ,że nigdy nikogo nie chciały w ten sposób poznac.. i myślę też ,że często godzą się na te spotkania dla pieniędzy xd
Ale to moje zdanie na ten temat..
jak mówiła karusia19]
-rozsądne Młode dziewczyny mają jeszcze mózgi i nawet nie odpowiadają lub spławiają takich ludzi :)