Dlaczego garbatego wyrzucili z basenu? Bo udawał rekina:) 2.czym różni sie zapiekanka od żyda? Zapiekanka nie puka w szybke:) 3.Co robi mały żyd na huśtawce? Wkur***a snajpera.
Troche śmieszne:) strona 2 z 2
Myśle, ze naprawdę powinieneś przemyśleć to co inni napisali Ci o Twoich kawalach...nie są one ani śmieszne,a mało tego- są przykre! I nie ma sie na co obrażać, następnym razem przemysl temat zanim go wystawisz. Bez urazy!
Stare i znam to od lat, ale wciąż mnie bawi .
To że mnie bawią kawały o murzynach nie oznacza, że jestem rasistką. Tak samo jest z żydami, znam historię co nie zmienia faktu, że lubię takie kawały. Są różne smaki, jedni lubią czarny humor, inni nie. Nie rozumiem twojej krytyki, nie lubisz takich kawałów? Nie komentuj, zostaw je dla tych, których one śmieszą.
Ojapieprzę, obrazili anoreksię intelektualną, nawet nie wiem jak autor tematu śmiał to zrobić. Ma chłopak rację, małolata krytykuje wszystkie tematy a sama z dupy wzięta nie potrafi nic napisać ;-).
Pani na lekcji pyta dzieci: - Na drzewie siedzą trzy ptaki, myśliwy strzela do ptaków, ile ptaków zostanie na drzewie? Wszystkie dzieci się zgłaszają, Pani wybrała Jasia, żeby odpowiedział. - Proszę Pani na drzewie nie zostanie żaden ptaszek, bo myśliwy zestrzeli jednego a reszta ucieknie od huku. - Nie Jasiu, na drzewie zostaną dwa ptaszki, ale podoba mi się Twój sposób myślenia. Po lekcji Jasiu podchodzi do Pani i mówi: - A teraz ja zadam Pani zagadkę. Na ławce siedzą trzy kobiety, jedzą lody. Jedna liże, druga gryzie, a trzecia ssie, która jest mężatką? - Hyyymmm yyyy nooo, no ta, która ssie. - Nie, ta która ma obrączkę na ręce, ale podoba mi się Pani sposób myślenia.
śmieszne kawały o Jasiu stare ale jare :)