(a tata mu zabraniał )
piczkodrapki strona 4 z 5
(a tata mu zabraniał )
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
oczywiscie nadal mowao uszach ?
nie musi obchodzic
ja sie wygadam reszta sie chwile bedzie meczyc
ale w koncu wszyscy beda zadowoleni
nie smiej sie
wiesz ze jestem zagrozeniem zycia dla wlasnej JA ?
No jeszcze tak. Nie wiem co tam Ci przebrnęło przez głowę :]
A tak to możesz, wygadaj sie, byle w pobliżu nikogo nie było.
Taka niezdara?
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
aha.
no mi duzo mysli na sekunde
ale musze miec sluchacza
moze udawac ze slucha ale musi byc
tak
kiedys nie pojechalam na mistrzostwa slaska bo dwa dni przed wyjazdem stalam sobie w pokoju zrobilam w tym pokoju jakies dwa kroki i zlamalam trzy palce u stopy
To wymień jakie ;-)
He, ale mało kto tak lubi.
Wasz pisk to gorsze niż wuwuzela.
Sorki, ale to śmieszne.
A co to były za mistrzostwa?
np dzisiaj chyba pojade 9 km na rolkach zeby obadac jak dlugo bede jechac normalnym tempem a bede wracac na pelnych obrotach i zobacze roznice w czasie
dziwny pomysl ale ja mam same dziwne
janie piszcze
spoko sama sie z tego smieje
e takie mistrzostwa slaska w skokach przez przeszkody
rozwalilam gips istartowalam bo mnie cos w srodku zjadalo jak widzialam ze inni jada a ja nie bo kaleka
i zroslo sie
Nie czytając tego, to właśnie miałem na myśli.
A kto? Dębica?!
A to złamane raczej nie było.
Moja koleżanka schodząc po schodach spadła z ostatniego schodka i złamała obie nogi.
zle
kontuzja to pryszcz
trzymalam sie udami i kolanami to malo ciezaru spoczywalo na tej stopie ( jedynie po skoku ) moglamwygrac z palcem w piczy i zyebalam...
u mnie znowu grzeje jestem jeszcze wlozku
ale za chwile wstaje bo palic mi sie chce
Nie przejmuj się, ważne, że zajęłaś miejsce na pudle.
Ahh Ty palaczu.
No ja lecę na działkę, pa