Co z kobietami się dzieje rozumie gust gustem że szukacie księcia z bajki ale w takim razie po co komu konto na tym portalu co 30 albo 40 kobieta jest w stanie zagłosować i co 80 jak nie więcej odpisać
Kobiety strona 4 z 5
"Z braku powodu tak się nie dzieje - trzeba sie jakoś dowartosciowac, skoro inaczej się nie da:
Niepowodzenie w miłości, sexie, rodzinie nie powinno być wpływać na zachowanie. Ale masz racje co niektórzy wszystkie rozumy zjedli. A niepowodzenia w życiu próbują zrzuć na osoby które mają to czego by chcieli. Nie tędy droga
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Niepowodzenie w miłości, sexie, rodzinie nie powinno
wpływać na zachowanie. Ale masz racje co niektórzy wszystkie rozumy zjedli. A niepowodzenia w życiu próbują zrzuć na osoby które mają to czego by chcieli. Nie tędy droga
Я удалю secret chat
Jestem też użytkownikiem forum i mam takie samo prawo do oceniania i komentowania jak każdy inny użytkownik. Nie rozumiesz co to moderator a nie pracownik, trudno. Nie zamierzam Ci tłumaczyć jak dziecku.
Więc wyobraz sobie, że ja podobnie jak Ty - tez mam prawo do oceniania, więc wsadz sobie głęboko kazania o moralności, bo nie na tym polega rola moda !
Klniecie, ublizacie i prowokujecie do klotni, a pozniej dziwicie sie że polecial ban. Smiech na sali.
Emocje jak na grzybach.
Więc poczytaj sobie cały temat od początku , zanim zaczniesz komentowac...bo ja sobie nie pozwole na ; osądzanie, umoralnianie , ublizanie i wręcz gnębienie , tylko dlatego ze szanownemu Panu nie podoba sie moj status cywilny. Pokaz mi, prosze, gdzie poruszylysmy sprawy - damsko meski. KONKRETNIE
Do mnie masz pretensje ?? Wytykanie moralnosci uwazasz za fair ???? I wpieprzanie sie w cudze zycie ?
NIE MA OPCJI BO SZANOWNY MOD MNIE ZABLOMOWAL NA PRIV ZARAZ PO TYM JAK DOSTAŁ NIE . Zresztą kto ho upowaznia do komentowania faktu, że jestem męzatką i wytykania co mi eolno/wypada a co nie ???
Wybacz- ale to chyba nie Tobie oceniac co jest na miejscu , nie uwazasz ??? Ja nie ingeruje w Twoje zycie prywatne, Ty nie ingeruj w moje. To ze taki mam status zwiazku , nie musi byc jednoznaczne. To moja prywatna sprawa. Was regulamin nic nie mowi, o tym czy osoby zamęzne moga tu byc i glosowac
bowtruckle hmm jeżeli to do mnie, to ja w żaden sposób nie pokazuje ciała na żadnej fotce, pomijając fakt że pociągająca jestem raczej tylko nosem. Wydaje mi się jednak że mam prawo oceniać osoby - nie muszę z nimi rozmawiać. Zapytam wprost Oceniłeś kiedyś kogoś po wyglądzie? Zapewne wiele razy, a ocenianie książki po okładce.... jak sam wiesz jest czynem nic nie znaczącym.
Natomiast pan umoralniacz, za to że raczyłam ocenić jego profil na NIE. No sory wg mojej opinii facet jest ohydny, i rzadko spotykam aż tak brzydkich ludzi. Dostałam w zamian kaszalota. Uważasz to za moralne? Przecież skoro program pozwala na zaznaczenie tak lub nie to o co chodzi?
Я удалю secret chat