Co z kobietami się dzieje rozumie gust gustem że szukacie księcia z bajki ale w takim razie po co komu konto na tym portalu co 30 albo 40 kobieta jest w stanie zagłosować i co 80 jak nie więcej odpisać
Kobiety strona 2 z 5
DyktatorMody już wiem o co masz ból tyłka, bo dałam Ci nie :> ale oddałam po prostu. Poza tym ja raczej nie oceniam. Nie moja wina, że jesteś jaki jesteś i mi się nie podobasz. Na pewno podobasz się innym i tyle. I nie nie jestem znudzoną mężatką. Już zajrzeć nie można. I nie nie było forum ale można było dawać 1.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Ja tam nie klikam ❤️ or ❌ bo i po co.
11 do rozdania tylko dla gwiazd była o ile sie nie mylę. Jesli sie mylę niech mnie ktoś poprawi. - prawda były takie opcje
No cóż jest synek jaki jest. Płacz i ból.
Я удалю secret chat
to oddalas czy ci sie nie podoba? :D ocenił mnie więc patrze no koleś egzotyczny, nie mój typ, patrze a dał mi NIE, to też mu dam ;-)
Я удалю secret chat
bo mezczyzn jest 116 na 100 kobiet, do tego penis jakby zobowiazuje do myslenia o seksie, dlatego pozostaje zyc jako strona gorzej traktowana
😂😂😂😂👌
Księcia z bajki pan powiada ?? dobre sobie ! , nasze drogie rozpieszczone polki , które są można powiedzieć wręcz szkolone przez swoje mamusię tekstami typu "ożeń się bogato" bardziej szukają stabilizacji finansowej lub jak one to nazywają "poczucie bezpieczeństwa" aniżeli wyglądu , a sex to dla nich największe przestępstwo 21w . Panie zawsze były materialistkami , ale w dzisiejszych czas mają się one za organ naczelny nad mężczyznami , co dowodzą słusznie Pana spostrzeżenia na temat tego , iż płeć żeńska rzadko wychodzi z inicjatywą do faceta , chyba że życie już je do tego zmusza , wystarczy porównać sb profile kobiet i mężczyzn , gdzie faceci niemalże w ogóle nie mają żadnych komentarzy ani niczego . To facet ma się wykazywać i skakać w koło nich jak francuski piesek z ich punktu widzenia ma je "zdobywać" a one się przy tym będą dobrze bawić jego uczuciami .Jeżeli ktoś jeszcze wierzy w te mataczenie rafinowanej płci damskiej , że cenią one w mężczyźnie inteligencję , to bez obraz ale jest naiwny , u nich inteligencja znaczy , że facet ma gruby portfel , kobiety boją się oczytanych panów , bo wiedzą oni co to jest rozdzielność majątkowa i wyczuwają ich zamysły , one wiedzą , że nie zyskają ani mieszkania ani naiwnego sponsora , bo my mężczyźni mądrzejemy i wyciągamy wnioski z małżeństw rodziców , dziadków i pradziadków oraz znajomych , kobiety te przebiegłe bestie dziś mają pod górkę. No proszę spojrzeć Kobiety wiek 25 , 30 ,+ czy ktoś wierzy w to , że one jeszcze nie znalazły miłości swojego życia ??! Pff raczej poniosły porażkę , w swojej pogoni za pieniądzem . I jak ktokolwiek chcę radzić się w sprawie kobiet , niech spojrzy na statystki i obserwuje dobrze zachowania tych istot w każdej sytuacji życiowej u kolegów na podwórku itd i w otoczeniu, a przekona się czy pójdzie ona np za zwykłym ochroniarzem cięciem , czy poszuka czegoś lepszego ...przykre ale realne . A to szukanie rozumnego męża to tylko realna przykrywka .
Pamięć masz dziurawą. Pierwsza byłaś u mnie i zagłosowałaś, stąd naznaczyłem to prezentem. Po co bawisz się w głosowania na sąsiadów skoro masz męża, nie wiem.
.
Kobieto tutaj się nie wybielaj. Zostałaś złapana na tym że piszesz jedno a robisz drugie.
Forum istnieje kilkanaście lat. Pewnie ocenianie to było Twoje ulubione zajęcie więc nie zauważyłaś że coś takiego jest.
Tak było. Ty chyba w kołysce klikałaś.
Magda napisala prawde. Jestescie stadem cipeuszy ktorzy zrobia wszystko dla atencji debilki ktora nie odroznia lewej od prawej xd
Haha. Jebłam...po pierwsze : to bardzo współczuję, że z jakiegos powodu tylko takie kobiety przyciągasz, bo wkoñcu be powodu sobie takiego zdania o nich nie wyrobiles. Po drugie jest też masa kobiet , które świetnie sibie w życiu radzą, bo są wykształcone, mają dobrą pracę i ogólnie są samowystarczalne i do tego akurat nie jest im potrzebny facet. Co do OCZYTANYCH panow- takich jest jak na lekarstwi. 90 % tutaj to puste , względne opakowanie, ktore wrzuci fotę sterydowego 6paka i bmw , a jesli przyjdzie porozmawiać, to on mądrze prostego zdania nie umie sklecić