kamilex435
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 23
kamilex435
  31 marca 2019 (pierwszy post)

Co z kobietami się dzieje rozumie gust gustem że szukacie księcia z bajki ale w takim razie po co komu konto na tym portalu co 30 albo 40 kobieta jest w stanie zagłosować i co 80 jak nie więcej odpisać

Avatar użytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  2 kwietnia 2019

DyktatorMody już wiem o co masz ból tyłka, bo dałam Ci nie :> ale oddałam po prostu. Poza tym ja raczej nie oceniam. Nie moja wina, że jesteś jaki jesteś i mi się nie podobasz. Na pewno podobasz się innym i tyle. I nie nie jestem znudzoną mężatką. Już zajrzeć nie można. I nie nie było forum ale można było dawać 1.

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

bowtruckle
bowtruckle
  2 kwietnia 2019
DyktatorMody
DyktatorMody: Serduszek nie było ale głosowało się w skali 1-10. O to były zawsze żale kto komu jaką ocenę dał.
Stare dzieje, szkoda że tego juz nie ma :smutny: 11 do rozdania tylko dla gwiazd była o ile sie nie mylę. Jesli sie mylę niech mnie ktoś poprawi.
DyktatorMody
DyktatorMody: sama wyszukujesz profile i wciskasz NIE. Kolejna znudzona mężatka co tylko przychodzi narzekać na innych.
haha :crylol:, ej no weź nie oceniaj okej? :lol2: :lezy i placze:

Ja tam nie klikam ❤️ or ❌ bo i po co.
bowtruckle
bowtruckle
  2 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: [°°°] oddałam po prostu. [°°°] Nie moja wina, że jesteś jaki jesteś i mi się nie podobasz.
to oddalas czy ci sie nie podoba? :D
anfet4minka
  2 kwietnia 2019

11 do rozdania tylko dla gwiazd była o ile sie nie mylę. Jesli sie mylę niech mnie ktoś poprawi. - prawda były takie opcje

No cóż jest synek jaki jest. Płacz i ból.

Я удалю secret chat

anfet4minka
  2 kwietnia 2019

to oddalas czy ci sie nie podoba? :D ocenił mnie więc patrze no koleś egzotyczny, nie mój typ, patrze a dał mi NIE, to też mu dam ;-)

Я удалю secret chat

ansites
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
ansites
  2 kwietnia 2019

bo mezczyzn jest 116 na 100 kobiet, do tego penis jakby zobowiazuje do myslenia o seksie, dlatego pozostaje zyc jako strona gorzej traktowana

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  2 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: DyktatorMody już wiem o co masz ból tyłka, bo dałam Ci nie :> ale oddałam po prostu. Poza tym ja raczej nie oceniam. Nie moja wina, że jesteś jaki jesteś i mi się nie podobasz. Na pewno podobasz się innym i tyle. I nie nie jestem znudzoną mężatką. Już zajrzeć nie można. I nie nie było forum ale można było dawać 1.

😂😂😂😂👌
GhostRider888
GhostRider888
  2 kwietnia 2019

Księcia z bajki pan powiada ?? dobre sobie ! , nasze drogie rozpieszczone polki , które są można powiedzieć wręcz szkolone przez swoje mamusię tekstami typu "ożeń się bogato" bardziej szukają stabilizacji finansowej lub jak one to nazywają "poczucie bezpieczeństwa" aniżeli wyglądu , a sex to dla nich największe przestępstwo 21w . Panie zawsze były materialistkami , ale w dzisiejszych czas mają się one za organ naczelny nad mężczyznami , co dowodzą słusznie Pana spostrzeżenia na temat tego , iż płeć żeńska rzadko wychodzi z inicjatywą do faceta , chyba że życie już je do tego zmusza , wystarczy porównać sb profile kobiet i mężczyzn , gdzie faceci niemalże w ogóle nie mają żadnych komentarzy ani niczego . To facet ma się wykazywać i skakać w koło nich jak francuski piesek z ich punktu widzenia ma je "zdobywać" a one się przy tym będą dobrze bawić jego uczuciami .Jeżeli ktoś jeszcze wierzy w te mataczenie rafinowanej płci damskiej , że cenią one w mężczyźnie inteligencję , to bez obraz ale jest naiwny , u nich inteligencja znaczy , że facet ma gruby portfel , kobiety boją się oczytanych panów , bo wiedzą oni co to jest rozdzielność majątkowa i wyczuwają ich zamysły , one wiedzą , że nie zyskają ani mieszkania ani naiwnego sponsora , bo my mężczyźni mądrzejemy i wyciągamy wnioski z małżeństw rodziców , dziadków i pradziadków oraz znajomych , kobiety te przebiegłe bestie dziś mają pod górkę. No proszę spojrzeć Kobiety wiek 25 , 30 ,+ czy ktoś wierzy w to , że one jeszcze nie znalazły miłości swojego życia ??! Pff raczej poniosły porażkę , w swojej pogoni za pieniądzem . I jak ktokolwiek chcę radzić się w sprawie kobiet , niech spojrzy na statystki i obserwuje dobrze zachowania tych istot w każdej sytuacji życiowej u kolegów na podwórku itd i w otoczeniu, a przekona się czy pójdzie ona np za zwykłym ochroniarzem cięciem , czy poszuka czegoś lepszego ...przykre ale realne . A to szukanie rozumnego męża to tylko realna przykrywka .

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  2 kwietnia 2019
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
anfet4minka
anfet4minka: ocenił mnie więc patrze no koleś egzotyczny, nie mój typ, patrze a dał mi NIE, to też mu dam ;-)

Pamięć masz dziurawą. Pierwsza byłaś u mnie i zagłosowałaś, stąd naznaczyłem to prezentem. Po co bawisz się w głosowania na sąsiadów skoro masz męża, nie wiem.

.
anfet4minka
anfet4minka: bo dałam Ci nie :> ale oddałam po prostu. Poza tym ja raczej nie oceniam.

Kobieto tutaj się nie wybielaj. Zostałaś złapana na tym że piszesz jedno a robisz drugie.

anfet4minka
anfet4minka: I nie nie było forum ale można było dawać 1.

Forum istnieje kilkanaście lat. Pewnie ocenianie to było Twoje ulubione zajęcie więc nie zauważyłaś że coś takiego jest.

Konto usunięte
Konto usunięte: Stare dzieje, szkoda że tego juz nie ma 11 do rozdania tylko dla gwiazd była o ile sie nie mylę. Jesli sie mylę niech mnie ktoś poprawi.

Tak było. Ty chyba w kołysce klikałaś.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  2 kwietnia 2019

Magda napisala prawde. Jestescie stadem cipeuszy ktorzy zrobia wszystko dla atencji debilki ktora nie odroznia lewej od prawej xd

bowtruckle
bowtruckle
  2 kwietnia 2019
DyktatorMody
DyktatorMody: Tak było. Ty chyba w kołysce klikałaś.
w 2008 bylam za duża na kołyski :kurasek:
:jezyk:
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  2 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: w 2008 bylam za duża na kołyski

10 lat miałaś gdy wstąpiłaś na fotkę?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
bowtruckle
bowtruckle
  2 kwietnia 2019
DyktatorMody
DyktatorMody: 10 lat miałaś gdy wstąpiłaś na fotkę?
zależy gdzie, tu czy w dowodzie :crylol:
wpis jest ukryty
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  3 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Księcia z bajki pan powiada ?? dobre sobie ! , nasze drogie rozpieszczone polki , które są można powiedzieć wręcz szkolone przez swoje mamusię tekstami typu "ożeń się bogato" bardziej szukają stabilizacji finansowej lub jak one to nazywają "poczucie bezpieczeństwa" aniżeli wyglądu , a sex to dla nich największe przestępstwo 21w . Panie zawsze były materialistkami , ale w dzisiejszych czas mają się one za organ naczelny nad mężczyznami , co dowodzą słusznie Pana spostrzeżenia na temat tego , iż płeć żeńska rzadko wychodzi z inicjatywą do faceta , chyba że życie już je do tego zmusza , wystarczy porównać sb profile kobiet i mężczyzn , gdzie faceci niemalże w ogóle nie mają żadnych komentarzy ani niczego . To facet ma się wykazywać i skakać w koło nich jak francuski piesek z ich punktu widzenia ma je "zdobywać" a one się przy tym będą dobrze bawić jego uczuciami .Jeżeli ktoś jeszcze wierzy w te mataczenie rafinowanej płci damskiej , że cenią one w mężczyźnie inteligencję , to bez obraz ale jest naiwny , u nich inteligencja znaczy , że facet ma gruby portfel , kobiety boją się oczytanych panów , bo wiedzą oni co to jest rozdzielność majątkowa i wyczuwają ich zamysły , one wiedzą , że nie zyskają ani mieszkania ani naiwnego sponsora , bo my mężczyźni mądrzejemy i wyciągamy wnioski z małżeństw rodziców , dziadków i pradziadków oraz znajomych , kobiety te przebiegłe bestie dziś mają pod górkę. No proszę spojrzeć Kobiety wiek 25 , 30 ,+ czy ktoś wierzy w to , że one jeszcze nie znalazły miłości swojego życia ??! Pff raczej poniosły porażkę , w swojej pogoni za pieniądzem . I jak ktokolwiek chcę radzić się w sprawie kobiet , niech spojrzy na statystki i obserwuje dobrze zachowania tych istot w każdej sytuacji życiowej u kolegów na podwórku itd i w otoczeniu, a przekona się czy pójdzie ona np za zwykłym ochroniarzem cięciem , czy poszuka czegoś lepszego ...przykre ale realne . A to szukanie rozumnego męża to tylko realna przykrywka .

Haha. Jebłam...po pierwsze : to bardzo współczuję, że z jakiegos powodu tylko takie kobiety przyciągasz, bo wkoñcu be powodu sobie takiego zdania o nich nie wyrobiles. Po drugie jest też masa kobiet , które świetnie sibie w życiu radzą, bo są wykształcone, mają dobrą pracę i ogólnie są samowystarczalne i do tego akurat nie jest im potrzebny facet. Co do OCZYTANYCH panow- takich jest jak na lekarstwi. 90 % tutaj to puste , względne opakowanie, ktore wrzuci fotę sterydowego 6paka i bmw , a jesli przyjdzie porozmawiać, to on mądrze prostego zdania nie umie sklecić
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.