Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej ostrzega przed intensywnym wiatrem mieszkańców południowych krańców Polski - woj. dolnośląskiego, opolskiego, małopolskiego oraz podkarpackiego. Synoptycy podają, że prędkość wiatru może miejscami osiągnąć nawet 100 km/h.
Formowicze, watry/wichury wyrządziły już jakieś szkody w waszych miejscowościach np : Zerwane dachy, awarie prądu, powalone drzewa, lub jakiś inne szkody.
Możecie również wrzucać fotki, jakich zniszczeń dokonały wichury w waszych miejscowościach.
lista tematów
Wichury w Polsce! strona 2 z 2
HardStyle
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
O to ładnie, komunikacja miejska Tramwajowa wszamana w Krakowie w nie których miejscach pewnie jest, co zrobią ludzie teraz dojeżdżający do pracy Tramwajami ehh. A tam samochody do pikuś, dobrze że w tym czasie nikt akurat nie siedział w samochodzie.
HardStyle
Owad: O to ładnie, komunikacja miejska Tramwajowa wszamana w Krakowie w nie których miejscach pewnie jest, co zrobią ludzie teraz dojeżdżający do pracy Tramwajami ehh.
W miare szybko chyba naprawili ;)
Biorac pod uwage fakt, ze Krakow jest studenckim miastem i znaczne grono osob korzysta z komunikacji miejskiej, nie moga sobie pozwolic na dlugie rpzestoje ;)
Tu masz akurat 100% racji... ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,