Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 6 z 217
Nie ścisłość ponieważ z badań przepytanych osób nie można znacznie określić znaczenia przystojny .
Krzywa twarz też ma swój urok i nie jedna osoba powie że jest to przystojne
Każda osoba ma to coś i jest przystojna na swój sposób .
Używasz zdania przystojny a gdy pytam abyś to rozwinęła co ona znaczy dla ciebie udzielasz odpowiedzi bardzo ogólnej i sięgasz twierdzeniu społeczności która używa słowa przystojny i ja mogę użyć a nie mając określenia sprecyzowania itp tego co się wypowiada
A i dostrzegam w tobie też krzywą twarz , rysy są nie równe to idą twoim myśleniem mogę powiedzieć że jesteś nie przystojanka lecz nie użyję tego ponieważ masz w sobie pewnie inne zalety określając to przystojnisia .
Jacek1982r: Malagosia26: O borze przystojny no że ładny z wyglądu a nie jakiś ciapciak z krzywą twarzą jacekNie ścisłość ponieważ z badań przepytanych osób nie można znacznie określić znaczenia przystojny .Krzywa twarz też ma swój urok i nie jedna osoba powie że jest to przystojne Każda osoba ma to coś i jest przystojna na swój sposób .Używasz zdania przystojny a gdy pytam abyś to rozwinęła co ona znaczy dla ciebie udzielasz odpowiedzi bardzo ogólnej i sięgasz twierdzeniu społeczności która używa słowa przystojny i ja mogę użyć a nie mając określenia sprecyzowania itp tego co się wypowiada A i dostrzegam w tobie też krzywą twarz , rysy są nie równe to idą twoim myśleniem mogę powiedzieć że jesteś nie przystojanka lecz nie użyję tego ponieważ masz w sobie pewnie inne zalety określając to przystojnisia .
W punkt 👌
Dzieciaku...haha jeblam. Co do misek : nie wątpie 😜. Ty do kolezanki pisz, bo czeka a nue na forum nawijaj