Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 208 z 217
No właśnie tak jak bym była nową mieszkanką wsi a jestem starą heheh a ty co nie możesz się zdecydować na zdj
No mam meldunek ale nie na stałe i może dla tego nie mogę w każdym razie się mogę wyprowadzać gdzie chce 🐸 może ja ci pomogę w wyborze zdj
Konto usunięte: aki spontaniczny wypad na kilka godzin. Porządnie mnie wywiało, po potylicy nieźle ciagnęło ale było przyjemnie szczególnie gdy słoneczko wychylało się znad chmur. Pogorszyło się jak przyszło wracać do domu - zaczęło padać i taką pogodę przywiozłam ze sobą do domu. :D
Ja byłam tydzień ;p i słońce musiało być, teraz w domu znowu słońce, u nas spontan to nie do końca, na spontanie to ja w góry pojadę xD, niestety mniej niż 7h nie da rady, ale to a4 potem s1 i ze stałą prędkością około 170 km/h No nie ma uja we wsi nie da się :) Oczywiście z postojami bo jednak mały czasem musi nogi rozprostować. Czytaj po 2h,
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Konto usunięte: No mam meldunek ale nie na stałe i może dla tego nie mogę w każdym razie się mogę wyprowadzać gdzie chce 🐸 może ja ci pomogę w wyborze zdj
Małgosiu to znaczy że przed wyborami musisz zgłaszać się po zaświadczenie. Masz meldunek czasowy. Ja też nie głosuje w mieście gdzie mieszkam, tylko w mieście gdzie mam nieruchomość. Mimo że mieszkanie moje nigdy się na stałe nie zameldowałam i nie zamelduje.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Ja tylko kilka godzin. :) No widzisz, u mnie jest zupełnie odwrotnie. :D Nad morze mam ok 1,5h drogi. :D Za to w góry pociągiem jechałam ponad 12 ;/ Toż to przekroczenie prędkości, nawet na autostradzie nie można tyle jechać! O Ty szalona kobieto! :D Mały to zrozumiałe, ale kierowca też musi odsapnąć :P
anfet4minka: niestety mniej niż 7h nie da rady, ale to a4 potem s1 i ze stałą prędkością około 170 km/h No nie ma uja we wsi nie da się :)