Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 212 z 217
Dostałam dziś zawału cebula 4,99 za kg pomidor polski malonowy 4,99 za kg, pomarańce 6,99 zł za 2 kg. Cebula towar luksusowy w Polsce. Masakra co się w tym kraju dzieje
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Wierz mi gdybym miała ogródek... No ale nie mam jestem skazana na to co dostane w sklepie. I żeby nie było sklep nie mały kaufland bo jak dla mnie on jest najtańszy.
Oczywiście w kolejce nasłuchałam się że kupuje pampersy bo powinnam tetrę, normalnie kurtyna mi opadła. I że teraz jest świetnie w tym świecie, z obecna partią rządzącą. Nie wdaje się w dyskusje z ludźmi bo mi szkoda nerwów, ale temu dziadowi powiedziałam że ja to bym wolała zamiast tego "pińset" (bo mi wjechał że na pewno pobieram, ale tu jest w głębokim błędzie bo mój syn nie dostał nawet becikowego) żeby ceny w sklepach, były takie jak jeszcze 3 lata temu. Niektóre produkty jak cebula to już bez mała o 500% wzrosło ;/
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Zna ktoś tą akcje i cel ( 440 km po zmianę ) , hm przyznam że jest to bardzo dobry pomysł i chętnie bym się podłączył ale trochę nie jarzę hm w sumie zasad a chyba czytałem je paro krotnie
Jacek1982r: Zna ktoś tą akcje i cel ( 440 km po zmianę ) , hm przyznam że jest to bardzo dobry pomysł i chętnie bym się podłączył ale trochę nie jarzę hm w sumie zasad a chyba czytałem je paro krotnie
Nie slyszalam o czyms takim, az z ciekawosci sprawdzilam w internecie o co chodzi.
440km plaza Bałtyku, coś pieknego!
Lecim?
Tyle to ja wiem :) , hmm w tego rocznym cyklu tworzy się grupę 4 osoby i przemierza wybrany etam ale właśnie dalszego wytłumaczenia nie kumam , hmm czyli że co ? By mamy nooo właśnie cooo
Ja osobiście niewiele znalazłam na ten temat, prócz tego że kobieta wystartowała (bodajże) ze Świnoujścia i przebyła 440km plażą Bałtyku. Podziwiam, dla mnie ok 10km tym piaskiem było niemal wyzwaniem, szybko nogi od tego bolą a i wiatr nieźle potrafi wywiać.. Zacytuj tu instrukcję którą znalazłeś, zobaczymy o co w tym chodzi. :)