Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
Rozmowy całodobowe strona 103 z 217
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
No widzisz ja mieszkałam z teściową i źle zrobiłam że do niej poszłam z dzieckiem bo nie miałam gdzie pujsc z dzieckiem to musiałam do niej iść
Mnie ogólnie nie smakuje, jasne zjem ale robić go nie lubię
.
Ogólnie to bym wydoiła ojca Twoich dzieci z kasy do zera, za takie chamstwo. Facet powinien zadbać o rodzinę, ale kobieta również. Ja nie mam problemów, biorę pakuje się rzucam mu obrączką i mówię rozwód. Tylko no cóż ja mam 17 lat pracy, wiek 35 lat i oszczędności swoje. I on zdaje sobie sprawę że jestem do tego zdolna a to będzie oznaczało jedno - utrudniony kontakt z synem, ponieważ ja się wyprowadzę do miasta gdzie pracuje ;-)
Я удалю secret chat
Aha no ja chyba też tak zrobię że podam go o rozwód chociaż obrączek nie posiadamy bo ja swoją zgubiłam a on sprzedał za hajs więc mój mąż ogulnie się do niczego nie nadaje nawet się dziećmi nie interesował jemu dzieci przeszkadzają
Małgosia, w pierwszej kolejności to ja bym się zgłosiła na Twoim miejscu do jakieś instytucji pomocy rodzinie, tam zapewne uzyskałabyś darmowe porady prawne, adwokat, alimenty. A że opieka lubi swoich beneficjentów mieszkanko by się jakieś znalazło.
To bym się zapytała czym się interesował jak wkładał tam skąd się dzieci rodzą. Tak wiem brzmi to po chamsku no ale...
Z 6 lat temu mój mąż mnie tak zirytował że poszliśmy do prawnika i nastąpił podział majątków, on wie że ja nie przelewam w środkach, jak się chce to się da, bardzo szybko się opamiętał. I wręcz się boi jakby doszło do rozwodu bo go tak wydoje że aż mi żal go.
Я удалю secret chat
No mi mojego męża nie jest żal trudno stało się każdemu z osobna opowiedziałam no to trudno powiedziałam a to powiem b ogulnie mi tescowa odebrała 2 dzieci i została rodziną zastępcza przez sąd jej przyznali dzieci bo dla niej 26 lat to za młody wiek żeby mieć dzieci żeby je wychowywać że nie poradzimy sobie jako rodzice 😔😔😔😔😔
Chyba bym teściową .... Co za baba. Tym bardziej powinnaś udać się po pomoc.
Я удалю secret chat
Mops, mopr, centrum pomocy rodzinie, centrum pomocy kobietom, niebieska linia, dom samotnej matki, sporo takich organizacji jest. Tylko od czegoś trzeba zacząć.
Я удалю secret chat
No właśnie MOPS mi nie pomoze a dom samotnej matki też nie za bardzo byłam już w kilku takich instytucjach i nawet byłam u prawnika żeby coś doradził
Witajcie Wszyscy 😘. Aleee sie tu dzieje , a mnie praca pochlnela.
Ale jestem i nadrabiam. Amfet4minka - tez kocham koty , mam wprawdzie jednego ale ogólnie zwierzaki 3.
Aszabene- za te "koty na dworze" juz Cie nie lubie 😡
Małgosiu - ale Twój mąz sie taki zły ztobił nagle ?? Wkoncu macie 3 dzieci, to cbyba tak zle nie było między Wami, skoro pojawiły się w tak krótkich odstępach czasu.
Aaaa...ja słysze o "pomaganiu" faceta do domu to az mnie telepie. Jakie pomaganie ?? Pomagać to można sąsiadce zanueść zakupy. Mieszkañcy domu ( żona, mąż , dzieci...) powinny wspólnie DBAĆ o dom , a nie mąż zonie pomagać.
To mówiłam ja : Ewka 😜
Kochana , znam 19 latka ktory brał slub , bo jego 17 letnia dziewczyna spodziewala sie blizniakow. Minelo 9 lat , mają 3 dziecko i dają rade. Wiek nie jest przeszkodą, musiały byc inne okolicznisci które sąd wziął pod uwagę..