Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
Rozmowy całodobowe strona 101 z 217
Koniec dnia to już trochę odmóżdżony jestem ,ale sprobuje to rozbić na atomy. To jak rozumiem w kontekście amfetaminki,mikro czas(sam nie wiem ,chyba mało czasu). Czyli co? Więcej w domu pracujesz jak w pracy ,nie starcza Ci czasu na nic. Przydałby się jakiś chiński czas i kalendarz,doba ma 36h,a tydzien 14dni. Nie wiem czy dobrze zinterpretowałem 😀.
Moi drodzy kochani ja uciekam spać jutro mnie czekają mega wrażenie życzę wam miłego wieczoru i dobranoc 🛌 wam życzę💤💤💤💤💤
ASZABENE to znaczy że jak wracam do domu, po prostu mam inne zajęcia. Przyjechałam do domu, przebrałam się, wzięłam wózek, poszłam na spacer po dziecko do żłobka, po drodze zrobiłam zakupy, odebrałam syna, poszliśmy na plac zabaw 6 km prysło, była już 17:20, wróciłam godzinę się z synem pobawiłam, i zabrałam za prasowanie 2 suszarek ciuchów, odkurzyłam,posprzątałam,nakarmiłam moje domowe stado kotów, potem wanna, robienie kanapek do pracy i obiad zaczęłam jeść o 20. W między czasie opróżniłam zmywarkę i zapakowałam od nowa. Że ja niestety jem mega długo to mi to 30 minut zajęło. Potem zmiana pampersa, karmienie syna a o 21 to ja ledwo widzę na oczy. Teraz też już późno jest, wstałam o 4:55 zaraz będę karmić syna i go ubierać, ale najpierw ja się ubiorę. Tak mimo że miejscami mam dużo na głowie w pracy ja tam się relaksuje, odpoczywam i na prawdę chętnie tam chodzę bo uwielbiam swoją pracę, pomimo tego że zarabiam 1/4 tego co mąż. Taki lajf inne sektory rynku.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает