Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
Rozmowy całodobowe strona 102 z 217
ASZABENE czy ja wiem, na ogół jeszcze ogarniam siłownie, nie jest mi łatwo no ale co zrobić. Teraz mam swoje 8h na odpoczynek bo w nocy często komuś smoczek wypada, a że to dla mnie jest jak tuba to na równe nogi wstaje i podaje. Właśnie sobie pije herbatkę i jem kanapkę bo w sumie tylko tu mogę spokojnie zjeść. Mimo że ogarniam teraz 2 stanowiska, bo i swoje i swoje poprzednie bo koleżanka ma urlop. Gdyby mnie tak stawy nie bolały byłoby w ogóle cudnie. Ale to jest efekt sprzątania w zeszłym tyg. 7 dni po 4-5h bo mąż zdecydował się zrobić pokój małemu. Niby nic, gorzej że ktoś ten chlew musiał ogarnąć, a że robiłam imprezę na 14 osób to musiało być na prawdę czysto. Albo to zakupy które nosiłam do domu, bo gotowanie to moja pasja i często stoję przy garach 5h. Ale teraz relaksuje się, jeszcze jakby mi ktoś stawy wymasował - dobra wezmę przeciwbólówki xD
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Witam moich kochanych uczestników mojego forum jakie plany na dziś bo moje są mega plany zająć się córcia która ciągle mi dokucza i ciągle czegoś chce 👩👧🤱
To mnie zawsze zastanawiało,po co sprzątać na błysk przed imprezą? Ja rozumiem poomiatać pajęczyny w kątach ,co grubsze pozbierać ,aby goście swobodnie mogli do domu wejść. Przecież po imprezie i tak trzeba sprzątać i teraz można się wykazać w dogłębnym sprzątaniu😀 . Sprzątanie przed imprezą wydaje mi się Syzyfową pracą😀🤔
Nic wielkiego praca 7-15 potem dojazd do domu to jest wyzwanie bo ostatnie 2 km jadę 3x dłużej niż pozostałe 8 km, potem zakupy, sprzątanie, odebrać syna, plac zabaw, zabawa. W miedzy czasie muszę wstawić pranie, powiesić. Chciałabym coś ugotować, ale nie wiem jak z czasem się wyrobie. No i chciałabym okno umyć bo zostało mi jedno brudne, ale nie dałam rady jak sprzątałam w zeszłym tyg (ciężko mi było bo byłam chora na antybiotyku). Muszę też odwieść rodzicom sztućce i talerze i krzesła, bo stoją już tydzień, tylko muszę mieć 2 auto bo nie będę jechać 20 km z jednym krzesłem bo więcej mi do auta się nie zmieści. Ale to ogarnę jak wykąpie małego i położę go spać.
Я удалю secret chat
ASZABENE po imprezie też posprzątałam, zanim poszłam spać. Zresztą uważam że gościom należy okazać szacunek jak przychodzą i mieszkanie ma być czyste do takiego stopnia że można jeść z ziemi - kurde jeszcze dziś podłogi mam do mycia. Wiesz 90% moich znajomych nie ma dzieci, i nie chciałabym aby ktoś wdepną w czekoladę, albo poślizgną się na kredce. Albo zobaczył pomalowane ściany - te też musiałam umyć. Dodatkowo mam 3 koty, ja jak wracam to się przebieram w ciuchy po domu, bo choćbym robiła cuda wianki to i tak kłaki gdzieś latają. Poza tym chyba nie miał byś ochoty jeść jajka z kocim włosem :) jestem pedantką nic nie zrobię
Я удалю secret chat
ASZABENE i tak pewnie nie zrozumiesz:P kiedyś bez dziecka jak miałam chandrę to np brałam się za porządki gruntowne, 2-3 i szłam spać ale wstawałam i byłam zadowolona. Poza tym na przyjęcia u mnie musiałam też kafelki w łazience wyszorować, łazienkę pomalować bo wydawała się szara, a poza tym fugi u mnie - tu mam za swoje bo chciałam popiel- muszą być czyste. To jest okazanie gościom szacunku. Nie chciałabym iść na imprezę gdzie jest syf na ziemi, brudne ściany etc - I na szczęście nie muszę:)
Я удалю secret chat
Ehhh... znowu koty i to jeszcze w domu ,a tfu futrzaki na dwór z nimi,nie toleruję zwierząt w domu .
Zresztą uważam że gościom należy okazać szacunek jak przychodzą i mieszkanie ma być czyste do takiego stopnia że można jeść z ziemi -ę
Ja wychodzę z założenia gość w dom ,cukier do szafy😂
.
Moje koty są zwierzętami nie wychodzącymi na zewnątrz, Franka i Pusie adoptowałam z fundacji pro zwierzęcych, a Michałka znalazłam w nadkolu mojego auta, jakieś 3 lata temu. Są pełnoprawnymi członkami rodziny. No może poza faktem, że becikowe im się nie należało - Ignacemu też nie, no i nie dostawały 500+, Ignacy też nie :P i nie mogę ich ująć w uldze na dziecko, Ignacego też nie, bo nam się nic nie należy. Także moje koty są traktowane dokładnie jak moja rodzina
Я удалю secret chat
Anefet4minika widzisz ty to masz męża który ci pomaga we wszystkim bo mój to mi wcale nie chce pomagać choć mam 3 dzieci
Mój mąż, i owszem pomaga zając mi się dzieckiem czasami, i ja mogę faktycznie wyjść do fryzjera, pójść na siłownie, ale mój mąż nie tyka w domu niczego, no chyba że ma nasrać na środku to i owszem. W sumie ja nie oczekuje od niego żeby mi pomagał, tylko żeby mi nie przeszkadzał. Niech się zajmie tym co najbardziej lubi robić.
Я удалю secret chat
Zasadniczo nie mam nic przeciwko zwierzętom,ba nawet bardzo je lubię ,ale ugotowane na moim talerzu ,z wyjątkiem rybek w akwarium ,cała reszta w postaci chodzącej ma racje bytu tylko i wyłącznie na zewnątrz. Ale każdy ma swoje odchyły 😀
No to widzisz przynajmniej masz pożytek z tego męża ja mam jakiegoś pecha i trafiłam na złego chłopa i jeszcze gorszą tescowa chyba każda tescowa jest wrena co
Moja teściowa jest całkiem w porządku kobietą, jasne przeszkadza mi kilka aspektów, ale szczęśliwie ma do nas 110 km i raczej nie odwiedza. Nie wyobrażam sobie mieszkać z kimkolwiek z rodziny czy mojej czy męża pod jednym dachem.
Я удалю secret chat