Poświęciłem z 15 minut na napsianie fajnego tematu z zakresu socjologii i psychologii społecznej.
Jakiś mod przeniósł go do tego nudnego i martwego działu seks.
To jest ostatni temab jaki zakładam tu. Nie chcecie pomóc tego rozruszać, to chociaż nie przeszkadzajcie, robaczki.
Zeby temat byl regulaminowy: Czy moderatorzy powinni byc wybierani w drodze publicznego głosowania na określony czas?
#demokracja #konstytucja #regulamin #fotkaPLnieCOM
lista tematów
forum strona 8 z 8
Konto usunięte: Czy moderatorzy powinni byc wybierani w drodze publicznego głosowania na określony czas?
no na 10 osób wypowiadajacych sie tutaj 9 to mody ( daje tylko taki przykład)
naprawdę wybor spory, niech Styx i reszta programisów wezmą się za zmodernizowanie tego cmentarza i wywalenie niepotrzebnych działów, albo połączenie, bo nic tu sie nie dzieje od 1410r.
Konto usunięte: zacny: Czy moderatorzy powinni byc wybierani w drodze publicznego głosowania na określony czas?
no na 10 osób wypowiadajacych sie tutaj 9 to mody ( daje tylko taki przykład)
naprawdę wybor spory, niech Styx i reszta programisów wezmą się za zmodernizowanie tego cmentarza i wywalenie niepotrzebnych działów, albo połączenie, bo nic tu sie nie dzieje od 1410r.
to dlatego mamy taki poziom na forum xd
Konto usunięte: Poświęciłem z 15 minut na napsianie fajnego tematu z zakresu socjologii i psychologii społecznej.
Jakiś mod przeniósł go do tego nudnego i martwego działu seks.
To jest ostatni temab jaki zakładam tu. Nie chcecie pomóc tego rozruszać, to chociaż nie przeszkadzajcie, robaczki.Zeby temat byl regulaminowy: Czy moderatorzy powinni byc wybierani w drodze publicznego głosowania na określony czas?
#demokracja #konstytucja #regulamin #fotkaPLnieCOM
Najwazniejsze ze na scisle okreslony i dosc krotki czas. Jak dla mnie to tacy ludzie powinni miec badania psychologiczne dotyczace radzenia sobie z ludzmi. Ponadto powinien byc ktos do kogo faktycznie mozna napisac skarge. Wiekszosc modow jakich poznalem to zakompleksione dzieci ktore dostaja funkcje gdzies tam na horyzoncie ich marzen czyli na fotce. To ludzie ktorzy maja podwojne standardy zalezne od userow i humorow moda. Wiekszosc chce udowodnic ze sa najwazniejsi w tym rynsztoku intelektualnym. Tworza towarzystwo wzajajemnej adoracji o nazwie #niesluszny. Jak bardzo to przypomina wladze w kraju :)
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM