Poświęciłem z 15 minut na napsianie fajnego tematu z zakresu socjologii i psychologii społecznej.
Jakiś mod przeniósł go do tego nudnego i martwego działu seks.
To jest ostatni temab jaki zakładam tu. Nie chcecie pomóc tego rozruszać, to chociaż nie przeszkadzajcie, robaczki.
Zeby temat byl regulaminowy: Czy moderatorzy powinni byc wybierani w drodze publicznego głosowania na określony czas?
#demokracja #konstytucja #regulamin #fotkaPLnieCOM
lista tematów
forum strona 6 z 8
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Moze jakis inny pomysl na pseudonim?
Wolny jest jeszcze Kapuśniak. Ale to chyba wolisz by Jacqueline...jestemwczorajsza: Przeciez nie ma mowy o proficie
No to sama widzisz.jestemwczorajsza: nawet dzien dobry Ci nie powiedza
Ja tam nie wiem. Brzydzę się prostytucją.
To juz wole Pomidorowa.
Brzydzisz sie tym co robia? Brakiem szacunku do swojego ciala?
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Lubię docenić twórczość artysty kupując płytę.
Jazz lubię najbardziej.
W ogole, to ejst taki żart z dżezmenami. Spotyka jeden innego na mieście i mówi:
- Kupiłem ostatnio twoją płytę.
- A, to ty...
Niby żart, ale to nie jest śmieszne. To jest jak z muzyką kalsyczną. Pierwszy stopień szkoły 6 lat, drugi 3, 4 lata cięzkiej praktyki, potem studia muzyczne co najmniej 5 lat, 10 lat praktyki, a potem etat w operze albo filharmonii za minimalną krajową. A jakiś czarnuch obwieszony złotem z wytatuowanym pyskiem zarabia na samych wyświetleniach na YT kilka milionów dolców...
Konto usunięte: jestemwczorajsza: wydaje pieniadze na plyty
Lubię docenić twórczość artysty kupując płytę.
Jazz lubię najbardziej.
W ogole, to ejst taki żart z dżezmenami. Spotyka jeden innego na mieście i mówi:
- Kupiłem ostatnio twoją płytę.
- A, to ty...
Niby żart, ale to nie jest śmieszne. To jest jak z muzyką kalsyczną. Pierwszy stopień szkoły 6 lat, drugi 3, 4 lata cięzkiej praktyki, potem studia muzyczne co najmniej 5 lat, 10 lat praktyki, a potem etat w operze albo filharmonii za minimalną krajową. A jakiś czarnuch obwieszony złotem z wytatuowanym pyskiem zarabia na samych wyświetleniach na YT kilka milionów dolców...
Zart dobry.
Tak bardzo true.
Piszesz o zwyklej niesprawiedliwosci na tym swiecie, ktora jest od zawsze i nic sie nie zmieni.
Pewnie, ze smutno sie na to patrzy i czlowiek jest rozczarowany, ze w takim swiecie zyje ... ale spoleczenstwo mamy jakie mamy.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
To nawet nie o sprawiedliwość chodzi, tylko o brak szacunku.
Ludzie już w ogóle nie chodzą do teatrów, książek nie czytają, muzykę słuchają taka jaka jest w danej chwili modna. Ludzie naprawdę ciężko pracują na to, ale jaki to ma sens?
Strasznie smutne. No więc postanowiłem coś zmienić, a mówią że zmieniać świat powinniśmy od siebie, to chociaż kupuję muzykę.
I do teatru czasem się przejdę. I nawet do kina czasem pójdę. Polecam.