Poświęciłem z 15 minut na napsianie fajnego tematu z zakresu socjologii i psychologii społecznej.
Jakiś mod przeniósł go do tego nudnego i martwego działu seks.
To jest ostatni temab jaki zakładam tu. Nie chcecie pomóc tego rozruszać, to chociaż nie przeszkadzajcie, robaczki.
Zeby temat byl regulaminowy: Czy moderatorzy powinni byc wybierani w drodze publicznego głosowania na określony czas?
#demokracja #konstytucja #regulamin #fotkaPLnieCOM
forum strona 1 z 8
Patrząc na temat założony przez Ciebie, który został przeniesiony do działu seks , uważam że moderatorzy słusznie postąpili.
Niestety nie zgodzę się z Tobą że nie powinno być moderatorów. Są użytkownicy którzy potrafią tu na forum wstawiać sprzeczne zpolskim prawem i regulaminem serwisu.
@zacny: więc mogłeś w temacie od razu na wstępie napisać o co chodzi w temacie., pewnie by nie przenosili go. Szczerze, to sam mam watpliwości co do działów w którym powinien znajdować się Twój temat.
Moim zdaniem potrzebna jest restrukturyzacja forum, by zaczęło ono zdrowo funkcjonować. Ale i społeczność portalu ewoluowała w takim kierunku, że bardziej im w smak dupy, gołe klaty, fury oraz cycki niż jakieś merytoryczne dyskusje. Od czasu do czasu wpadnie jakaś "stara gwardia", narobi trochę szumu i sytuacja po czasie wraca do normy.
To by było nawet bekowe. TAK!
No jak mi tematy przenoszą między działami po złości, to czego się spodziewasz?
Kiedyś był idealny balans pomiędzy głupkowatym nabiojaniem, a merytoryczną dyskusją. Dla każdego coś dobrego było.
Chciałem trochę ruszyć to forum, sprobować chociaż. Ale jednak nie mam siły na to.
Ja też tego nie pochwalam, żebyśmy się dobrze zrozumieli. Nie pochwalam w ogóle tak dużej liczby działów, które przecież są w większości martwe (stąd wspominam o jakiejś modyfikacji całej struktury forum).
Kibicuję z całych sił. Nawet dokładam własne posty. Sam się nieco przywiązałem do tego przybytku i również chciałbym, by coś się tutaj działo.
Najlepiej to swoje kandydatury powinni zglaszac piszac wniosek i dolaczajac pare nudeskow. Oczywiscie zakladajac osobny temat aby kazdy uzytkownik droga wolnego glosowania mogl napisac za i przeciw.
Nie, ja tak nie robilam.
Ja nie jestem pewna jutra, a on jest pewny, ze ostatni. Nie mow hop zanim nie przeskoczysz.