Tak mam dziwne hobby jako facet lubie czasem przebrac sie i powczuwać sie w dziewczyne. Najbardziej irytują mnie dziewczyny które są zdeklarowanymi lesbijkami. czesto dają mi serduszko i kiedy zacznie sie rozmowa od razu wyjasniam kim jestem zeby nie było zgrzytów. reakcja z ich strony jest zawsze jedna - blokada bez jednego słowa. I to ze strony tych które tak walczą o tolerancje dla swojej odmienności. zebym pierwszy pisal do nich, nagabywał je, rozumiem. Chyba szczerosc wobec kobiet to najwieksza głupota
Tolerancja strona 3 z 3
nic dodać, nic ująć
Witam serdecznie założyciela tematu!!! Ja też kocham swoją kobiecą część siebie, mimo iż nie zapominam o sobie w postaci faceta i wcale nie myślę że że mną jest coś nie halo!!!!jest czas na luz,gdzie fajnie jest zamienić się w kobietę jak i jest czas na bycie sobą. Tolerancja i posiadanie fantazji to dar od Boga i dystans do siebie! Mało kto to posiada!!!😉
dla mnie to tez tylko zabawa nic wiecej, po prostu chodzi mi o tolerancje ktrej dziewczyny LES pragna dla siebie a odmawiają jej innym
Przestańcie robić parodię z ludzi. Zwykła Ziemia, którą stworzył Pan Bóg jest wolna od wielu wad, można powiedzieć od wszystkich mi tutaj poznanych.
Ciekawe czy wy znacie pojęcie wstydu? Albo współczucia? Wstyd dla osób dopuszczających się tego typu zachowań i współczucia dla nich. Chociaż to była kpina ze stworzenia, nierealna w Bożym świecie. Nie szanujecie Boga, nie szanujecie ludzi i każdego Jego stworzenia, nie szanujecie siebie nawzajem.
Podstawową potrzebą KAŻDEGO stworzenia jest odczuwanie miłości Bożej, dlatego przestańcie kłamać, że Bóg tworzy na potęgę ludzi krzywdząc ich na starcie - mało realne.