OnlyWolf92
OnlyWolf92
  1 grudnia 2018 (pierwszy post)

czy w ostatnich latach wydarzyło się coś co zmieniło twoje życie jak i postrzeganie świata?

Erf
Erf
  2 grudnia 2018
Eldim
Eldim: Cholera, przepraszam! Nie mam tu żadnych ukrytych złośliwości :D

Dla mnie spoko, póki nie ma obrażanka. ;D

A jak Twój wygryw?
Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  2 grudnia 2018
Erf
Erf: A jak Twój wygryw?

Żyje mi się przyjemnie i nie mam bólu istnienia. Słowem wszystko jest w porządku :D
Podejmujesz wyzwanie?
piiotrekg
piiotrekg
  2 grudnia 2018

Zakończyłem 5 letni związek, znalazłem się sam w obcym kraju, mam dobrą pracę, mieszkanie, moje życie zmienilo się o 180 stopni.. Jestem szczęśliwy że jej już nie ma ale samotność jest ciężka 😁😂 i myślę co dalej 😂

piiotrekg
piiotrekg
  2 grudnia 2018

Ale plusem samotności jest czas na przemyślenia.. Wyrobienie sobie charakteru, zastanowienie się jakim człowiek chcesz być, co chcesz w życiu robić i na czym tak na prawdę Ci zależy

piiotrekg
piiotrekg
  2 grudnia 2018

Wiec koniec, związku, samodzielnosc i samotność zmieniło mój światopogląd 😁

BabaxJaga
Reputacja: -2128 | BluzgometrTM: 15
BabaxJaga
  3 grudnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo krótkie bajki opowiadasz!

Rychu, wybacz mi tę skrótowość, pomimo współtworzenia nie mam do nich pełni praw autorskich

Konto usunięte
Konto usunięte: Komu odmieniłaś życie?

takiej jednej niejednej i niejednemu jednemu,
dla ścisłości nie ja im odmieniłam, odmienili je sami, ja byłam tylko bodźcem z krwi i kości z niewyparzoną gębą

moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM

BAZYLISZEK
BAZYLISZEK
  3 grudnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: czy w ostatnich latach wydarzyło się coś co zmieniło twoje życie jak i postrzeganie świata?

Byłem u dentysty bardzo to przeżyłem :and:
Mruczyslaw
Mruczyslaw
  3 grudnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: czy w ostatnich latach wydarzyło się coś co zmieniło twoje życie jak i postrzeganie świata?

Tak. Stałem się bardziej zrzędliwy i czarno widzący.
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  3 grudnia 2018

Tak, po czesci zrozumialem świat i prawa nim rzadzace dzieki czemu zmienilem światopoglad i wyszedlem z kregu lemingow.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.