Fajna zabaa kto chetny
lista tematów
Pytanie czy wyzwanie strona 9 z 26
Nie potrafie przytulac przez kable
Wygladasz na osobę, która raczej nalezy do grona ludzi z "nowoczesnymi poglądami" nie znam Cie zupełnie więc to strzał 50% na 50% i często spotykam na forum obrońców gey, les i innych .. nie trafiłam z oceną? :D
---- __ __ _-----
Ukraina w Polsce Tak, Nie?
Konto usunięte: Wygladasz na osobę, która raczej nalezy do grona ludzi z "nowoczesnymi poglądami" nie znam Cie zupełnie więc to strzał 50% na 50% i często spotykam na forum obrońców gey, les i innych .. nie trafiłam z oceną? :D
A jak zatem wygląda osoba, która jest konserwatywna? :D Mam podobne zdanie na ten temat jak i Ty, a może i nawet nieco bardziej na anty.
Im więcej mniejszości narodowych ściąga na dane terytorium, tym większy robi się burdel. Jestem lekkim nacjonalistą.
Lubisz piłkę nożną?
Podejmujesz wyzwanie?
tu jest cieniuteńka granica, nie można byc też ze wszystkim na "NIE" jestesmy stadnym gatunkiem, więc czasem trzeba sie ugiąc chociażby dla świętego spokoju, a swoje mozna wiedzieć, nie jest za głosnym ogłaszaniem swoich pogladów na siłę chodzi mi o pokazówki, typu feministyczne wyjście na ulice itd.. tupiace niedoruchane baby o i teraz gdyby na forum pojawiła sie feministka byłby ogiń
z dystansem podchodze do piłki, niestety nie jestem" zapalonym kibicem." obserwuje bardziej lekkoatletykę.
wojsko dla mężczyzn potrzebne?
Konto usunięte: tu jest cieniuteńka granica, nie można byc też ze wszystkim na "NIE" jestesmy stadnym gatunkiem, więc czasem trzeba sie ugiąc chociażby dla świętego spokoju, a swoje mozna wiedzieć, nie jest za głosnym ogłaszaniem swoich pogladów na siłę chodzi mi o pokazówki, typu feministyczne wyjście na ulice itd..
No i widzisz, jakie mamy zbieżne poglądy? :)
Oczywiście, zwłaszcza w czasach bezstresowego wychowania. Może przywrócą kiedyś zasadniczą. Gdybym nie miał piłki na weekendach to na pewno poważnie zastanawiałbym się nad dołączeniem do terytorialsów.
Głosujesz w wyborach?
Podejmujesz wyzwanie?
To ja sie tu
Użyj wyobraźni. Staram się was jakoś spiknąć a się okoniem stawiacie.
Jaki "GŁĘBICIEL" taki stalking. On ani przeczytać nie umie.
Pytanie: Na co masz dwieście dupeczek w znajomych jak od żadnej nie dostajesz?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!